AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 06-13-2008, 00:58   #1
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Standart Canan Bezirgan'dan çelişkili sözler - İZLE
İzleyin görün---------> http://www.samanyoluhaber.com/haber-105063.html

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 06-13-2008, 01:02   #2
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Samanyoluhaber abartmış gibi geldi bana.
Orada birisi derken peygamber efendimizden söz etmemiş bence.Öyle olsaydı önder savın durumuna düşerdi.
Kartel basını gibi hereket etmiş samanyolu,kadını konuşturmamışlar,bazı cümlelerini cımbızla çekip başka anlamalr yüklemişler.
Sizce ?
Alt 06-13-2008, 01:16   #3
Kullanıcı Adı
Berika
bazen susmayı bileceksin zaten yeterince şeyle muhatap oluyoruz bi de bunla mı uğraşıcaz..

madem kötü niyeti yok sussun gitsin..
Alt 06-13-2008, 01:37   #4
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Alıntı:
Berika Nickli Üyeden Alıntı
bazen susmayı bileceksin zaten yeterince şeyle muhatap oluyoruz bi de bunla mı uğraşıcaz..

Zeynep Hanım konuya dair yorumunuz bu mudur? O genç kadının başörtüsü eylemlerinde bebeği düşmüş, bir kolu kırılmış, telefonu dinlenmiş, telefonunu dinleyen derin bir sesin tehditine maruz kalmış... Sizin gibi bir insan konuya dair bunu mu söyleyebiliyor?.. Teessüf ediyorum.
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-13-2008, 01:40   #5
Kullanıcı Adı
Berika
Alıntı:
ozgun_genc Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Berika Nickli Üyeden Alıntı

Zeynep Hanım konuya dair yorumunuz bu mudur? O genç kadının başörtüsü eylemlerinde bebeği düşmüş, bir kolu kırılmış, telefonu dinlenmiş, telefonunu dinleyen derin bir sesin tehditine maruz kalmış... Sizin gibi bir insan konuya dair bunu mu söyleyebiliyor?.. Teessüf ediyorum.
et kardeşim canın sağolsun...

bana göre yanlış zamanda yanlış yerde konuşmuş....

ben de buna benzer şeyler yapıyım mı mesela biranda çıkıyım aşırı şeyler söyliyim sana bana davamıza faydası var mı?

başbakanımız böyle mi yapıyor?

hata yapacak lüksümüz yok bizim

benim fikrim bu...
Alt 06-13-2008, 01:41   #6
Kullanıcı Adı
tayyipleyiz
Bu olayın açığa çıkacağı günü merak ile bekler oldum. ;)
tayyipleyiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-13-2008, 01:43   #7
Kullanıcı Adı
Demokrat
acikcasi banada samimi gelmedi bu bayan gerci söylediklerine yada söylemediklerin takilmadim...kendiside demis söyledikleri onu baglar, bütün basörtülüleri baglamaz ama gelde bunu birilerine anlat ;)
Alt 06-13-2008, 01:47   #8
Kullanıcı Adı
Beritan
ben izliyemiyorum sorun bendemi :-\
Beritan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-13-2008, 01:50   #9
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
İzledim hiç de bir çelişki göremedim. Bir dönem Kanada'da yaşadığı ve Kanada vatandaşı olduğu belirtiliyor. Ayıp çok ayıp bunu samanyolu söylüyor bir de, bunu söyleyerek o kadının gizemli biri olduğu mu ima ediliyor?.. Benim teyzemin kızı da Kanada vatandaşı o da Nur Cemaati mensubu ne olacak şimdi?.. Kanada'ya keyfinden gitmemiş, neden gittiğini haber yaptık. Onur ve iffetleri için böylesine cefa çekmiş kimseler hakkında çelişkili, provokatör, ajan, Fadime Şahin yakıştırmaları yapanlar Nuray Canan Bezirgan'ın bu dramatik hayatını okuduktan sonra utanacaklar mı?..
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-13-2008, 01:53   #10
Kullanıcı Adı
Eşref
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı
Samanyoluhaber abartmış gibi geldi bana.
Orada birisi derken peygamber efendimizden söz etmemiş bence.Öyle olsaydı önder savın durumuna düşerdi.
Kartel basını gibi hereket etmiş samanyolu,kadını konuşturmamışlar,bazı cümlelerini cımbızla çekip başka anlamalr yüklemişler.
Sizce ?
Nedendir bilmiyorum, ama bu bayana kanım hiç ısınmadı. Samanyolu'nun da dediği gibi şu sıkıntılı günümüzde gündeme resmen benzin döktü. Belki haklı belki değil. Ama her doğru her ortamda söylenmez. Susmasını ve sabretmesini de bilmek lazım. Zorla seni medyaya çıkarıp "Atatürk'ü sevdiğini söyle" diyen mi oldu? Şu ortamda medya medya dolaşıp "sevmiyorum" demek, yangına benzin dökmektir.

Birisi konusuna gelince. Röportaj kesilerek verilmiş. Tam bir anlam çıkarmak zor. Ama bana sanki birisi derken Atatürk'ü kastediyor gibime geldi. Yani şu şekilde algıladım ben;

Önder Sav'ın dediği gibi (Peygamber Efendimize gülerek hakaret ettiği gibi) ben de birisine (Atatürk'e) hakaret etmedim (Yani sadece sevmediğimi söyledim. Hakaret etmedim.)

Ben böyle algıladım. Ama Samanyolu birisi sözünün Peygamber Efendimiz olduğunu söylemiş. Ben Samanyolu'na çok güvenirim. Hoca Efendimizin bir kanalında böyle bir çelişkiye asla müsade edilmez. Hata olmuşsa da mutlaka düzeltilirdi. Kartelcilerle Samanyolu'nu aynı kefeye koyman da beni ayrıca rahatsız etti. Kusuruma bakma kardeşim.
Eşref isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)