06-14-2008, 17:35 | #411 | |
Daha İyi Tanıyalım...
Alıntı:
Kimse ismi yüzünden KOVA burcunu sevmiyo yaa o yüzden olabilir bence. :D :D |
||
06-20-2008, 17:34 | #412 |
Daha İyi Tanıyalım...
1-Saat kaç ? :Saat Kaçmaz
2-İsim? Mehmet Akif(mehmet deyil yani) 3-Doğum tarihin ve burcun ne ? 15.09.1995 4-Dövmen varmı ? yok ama birgün olur inşallah 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu? :-[ 6-Pepsi mi Coca coLa mı ? Kola Turka 8-Tercih ettiğin rakam ? 5 9-Sevdiğin müzik türü? Rep türkü 10-En sevdiğin çiçek ? Gül 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? Yavaş Yavaş konuşma 12-Sevdiğin renkLer? Lacivert Mavi 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun? 14-A$ıkmısın? :-[ 15-AiLeiLen mi tek mi? Tek tabi 16-Tuttuğun takım ? Fenerbahçe 17-OLmazsa oLmazın ? What 18-Senden uzakta ya$ayan arkada$ın? yok 19-Hayatında neyi deği$tirmek isterdin ? what 20-Uyandığında iLk dü$ündüğün $ey? Maç kaç kaç 21-En nefret ettiğin hareket? Futbolcuların hac yapması 22-Ba$ka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin? WHAT 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin? What? 24-Takma adın ? Akmehmetakif 25-En sevdiğin spor? Futbol basketbol hentbol futsat masa tenisi 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü? Utangaçım 27-Konu$tuğun diLLer? 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? AVANTAJ BAHRİZ 29-$imdi saat kaç? SAAT KAÇMAZ 30-hangi okulda/lise de okuyorsun??Behiye selim pars i.ö.o |
|
06-20-2008, 17:35 | #413 |
Daha İyi Tanıyalım...
yok ama bir gun olur mu dovme icin
utan utan :D |
|
06-20-2008, 17:36 | #414 |
Daha İyi Tanıyalım...
futbolcularin hac yapmasindan neden nefret ediyorsun memo
|
|
07-17-2008, 12:53 | #415 |
Daha İyi Tanıyalım...
1-Saat kaç ? 11:40
2-İsim? Gül 3-Doğum tarihin ve burcun ne ? 1983 Balık ;) 4-Dövmen varmı ? Hayır aslada olmayacak > 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu? Evet ama bitti(o kaybetti) :-X 6-Pepsi mi Coca coLa mı ? Malesef Coca cola :-X 8-Tercih ettiğin rakam ? 7 :-* 9-Sevdiğin müzik türü? Pop, rack ve pop slow 8) 10-En sevdiğin çiçek ? Gül :-* 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? Boş konuşma ve kendini övenlerin konuşması > 12-Sevdiğin renkLer? Siyah,pembe,mavi :-* 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun? Göremiyorum :-\ 14-A$ıkmısın? Hayır :D 15-AiLeiLen mi tek mi? Ailem :-\ 16-Tuttuğun takım ? Fenerbahçe :-* 17-OLmazsa oLmazın ? Ailem ve dostlarım :-* 18-Senden uzakta ya$ayan arkada$ın? Kankim Yaseminim 19-Hayatında neyi deği$tirmek isterdin ? ooo Çok var :-\ 20-Uyandığında iLk dü$ündüğün $ey? Uyumak 21-En nefret ettiğin hareket? arkadaşlarımın benim yanımdayken çöpü yere atması > 22-Ba$ka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin? Yine kendimi :-* 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin? Söyleyememişim zaten bende kalsın :D 24-Takma adın ? Siyah gül : 25-En sevdiğin spor?Yürüyüş :-\ 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü? Hem utangaç hemde açıksözlüyüm :-[ 27-Konu$tuğun diLLer? Türkçe 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? Temam,delüüü :-* 29-$imdi saat kaç? 11:51 30-hangi okulda/lise de okuyorsun?? Açıköğretim Konu siyah gül 07 tarafından (11-08-2008 Saat 13:26 ) değiştirilmiştir.. |
|
07-23-2008, 15:34 | #416 |
Daha İyi Tanıyalım...
1-Saat kaç ? 14.22
2-İsim?kübra özdemir 3-Doğum tarihin ve burcun ne ?11-09-92 başak 4-Dövmen varmı ? yok 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu? hayır 6-Pepsi mi Coca coLa mı ? hiçbiri kola içmiyorum 8-Tercih ettiğin rakam ? 5 9-Sevdiğin müzik türü? pop 10-En sevdiğin çiçek ? orkide 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? gönül mevzuları 12-Sevdiğin renkLer? kırmızı 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun? inşallah meslek sahibi biri 14-A$ıkmısın? hayır 15-AiLeiLen mi tek mi? ailem 16-Tuttuğun takım ? galatasaray 17-OLmazsa oLmazın ? evim 18-Senden uzakta ya$ayan arkada$ın? begüm 19-Hayatında neyi deği$tirmek isterdin ? hiçbirşeyi 20-Uyandığında iLk dü$ündüğün $ey? bugün ne yapmam lazımdı 21-En nefret ettiğin hareket? 22-Ba$ka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin? kuzenim 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin? seni dinlemeyi hiç istemiyorum 24-Takma adın ? mucit 25-En sevdiğin spor? kayak 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü?açıksözlüyüm 27-Konu$tuğun diLLer? türkçe :-[ 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? uykum var 29-$imdi saat kaç? 14.30 30-hangi okulda/lise de okuyorsun??bolu izzet baysal anadolu lisesi |
|
07-23-2008, 15:48 | #417 |
Daha İyi Tanıyalım...
1-Saat kaç ? 14.42
2-İsim? onur güğümcüoğlu 3-Doğum tarihin ve burcun ne ? 14.09.1990 4-Dövmen varmı ? hayır yok 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu? hayır yok 6-Pepsi mi Coca coLa mı ? coca cola 8-Tercih ettiğin rakam ? 3 9-Sevdiğin müzik türü? ruhuma hoş gelen her müzik türü genellikle tsm 10-En sevdiğin çiçek ? gül 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? aşk 12-Sevdiğin renkLer? mavi 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun? Allah bilir 14-A$ıkmısın? evet Akpartiye ve Fenerbahçeye 15-AiLeiLen mi tek mi? ailemle 16-Tuttuğun takım ? fenerbahçe 17-OLmazsa oLmazın ? bilgisayar ve net 18-Senden uzakta ya$ayan arkada$ın? 19-Hayatında neyi deği$tirmek isterdin ? bilgisayarımın monitörünü :D :D 20-Uyandığında iLk dü$ündüğün $ey? şu sıralar kahvaltıda ne hazırlıcam .(ben hazırlıyorumda ) 21-En nefret ettiğin hareket? 22-Ba$ka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin? 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin? sana bir şey söleyecemde söleyemiyorum derdir :D :D 24-Takma adın ? omar ,delpiero(küçükken), 25-En sevdiğin spor? Futbol 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü? biraz utangaç 27-Konu$tuğun diLLer? türkçe ,yarı ingilizce 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? 29-$imdi saat kaç? 14.47 30-hangi okulda/lise de okuyorsun??üniversite inşallah yakında |
|
08-22-2008, 02:03 | #418 |
Daha İyi Tanıyalım...
1-Saat kaç ? 00:57
2-İsim? Merve 3-Doğum tarihin ve burcun ne ? 30.10.1991- Akrep 4-Dövmen varmı ? Allah korusun 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu? evet . 6-Pepsi mi Coca coLa mı ? ikisi de değil. 8-Tercih ettiğin rakam ? 8 9-Sevdiğin müzik türü? rock 10-En sevdiğin çiçek ? orkide 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? seviyesiz sohbetleri sevmiyorum 12-Sevdiğin renkLer? mor,siyah 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun? güzel yerlerde inşallah 14-A$ıkmısın? hayır 15-AiLeiLen mi tek mi? ailemle 16-Tuttuğun takım ? Fenerbahçem 17-OLmazsa oLmazın ? ailem 18-Senden uzakta ya$ayan arkada$ın? cok var.bütün arkadaşlarım..reyyan,gizem,mesut.. 19-Hayatında neyi deği$tirmek isterdin ? aile yaşantımı 20-Uyandığında iLk dü$ündüğün $ey? yemek 21-En nefret ettiğin hareket? küfür. 22-Ba$ka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin? kimseyi. 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin? seni hiç affetmedim. 24-Takma adın ? eva 25-En sevdiğin spor? tenis 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü? ortalarda 27-Konu$tuğun diLLer? ingilizce,almanca,arnavutça 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? canım 29-$imdi saat kaç? 01:00 30-hangi okulda/lise de okuyorsun?? bahçelievler adnan menderes anadolu lisesi. |
|
09-06-2008, 07:54 | #419 |
Daha İyi Tanıyalım...
--------------------------------------------------------------------------------
1-Saat kaç ? 06:33 2-İsim? Muhammed Taha YILDIRIM 3-Doğum tarihin ve burcun ne ? 08.08.1989 / Aslan 4-Dövmen varmı ? hayır yok 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu? hayır yok 6-Pepsi mi Coca coLa mı ? cola içmem... 8-Tercih ettiğin rakam ? 8 9-Sevdiğin müzik türü? ruhuma hoş gelen her müzik türünü dinlerim... ( ama son zamanlarda Rab biraz fazla dinliyom ) 10-En sevdiğin çiçek ? Karanfil 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? Sohbet etmeyi çok severim edepli olduğu sürece itina ile her türlü sohbet edilir. 12-Sevdiğin renkLer? Kırmızı - Yeşil 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun? Muamma... : 14-A$ıkmısın? evet Allah yoluna milli Davaya 15-AiLeiLen mi tek mi? 4 yıldır Arkadaşlarımla... 16-Tuttuğun takım ? Galatasaray 17-OLmazsa oLmazın ? Arkadaşlarım... 18-Senden uzakta ya$ayan arkada$ın? Çok hepsi Anadolunun bir bucağında ... Konyadan : Naci / Kastamonuda: Enes / Çorumda: Harun/ Ankarada: Yunus / Vanda: Arif / Erzurumda: Musab / Bartında: Abdullah / Antalyada: Onur/ vs... Bir sürü dava arkadaşım İmam hatipte dört yıl beraberdik :'( :'( :'( 19-Hayatında neyi deği$tirmek isterdin ? eğitim sistemini - Katsayı adaletsizliğini... 20-Uyandığında iLk dü$ündüğün $ey? saat kaç ? 21-En nefret ettiğin hareket? Sözümün kesilmesi ve bir şeyler anlatırken dinlenmememk.. 22-Ba$ka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin? belki Haddimi Aşıyom ama Hz.Ebu Bekir... 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin? bir derdim var derdim... :D 24-Takma adın ? Çeke_bey ve Berg 25-En sevdiğin spor? Futbol 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü? biraz utangaç 27-Konu$tuğun diLLer? Türkçe ,Kürtçe, biraz Arapça, azicık ucundan da ingilizce 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? sevgi 29-$imdi saat kaç? 06:44 30-hangi okulda/lise de okuyorsun??üniversite inşAllah yakında |
|
09-08-2008, 01:16 | #420 |
Daha İyi Tanıyalım...
1-Saat kaç ? 23:59
2-İsim? Bedirhan ÇALIŞKAN 3-Doğum tarihin ve burcun ne ? 09.11.1989 / Akrep 4-Dövmen varmı ? hayır yok 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu? hayır yok 6-Pepsi mi Coca coLa mı ? coca cola ... 8-Tercih ettiğin rakam ? 8 9-Sevdiğin müzik türü? Özgün müzik 10-En sevdiğin çiçek ? Gül 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? Haklı olduğun bir konuda karşındakine anlatırsın anlatırsın anlamaz ya o zaman kahroluyorum... 12-Sevdiğin renkLer? Kırmızı - siyah 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun? Allah bilir... 14-A$ıkmısın? hayır... 15-AiLeiLen mi tek mi? 1 yıldır arkadaşlarımla... 16-Tuttuğun takım ? Fenerbahçe... 17-OLmazsa oLmazın ? Bilgisayarım :D... 18-Senden uzakta ya$ayan arkada$ın? İsimlerini sayamayacak kadar çok hepsi farklı yerlerde ... 19-Hayatında neyi deği$tirmek isterdin ? Anayasayı ... 20-Uyandığında iLk dü$ündüğün $ey? mesaj geldimi acaba? 21-En nefret ettiğin hareket? Fenerbahçe'ye F5 denmesi. >.. 22-Ba$ka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin? hiç düşünmedim ama bizim oranın kaymakamı olabilir :D... 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin?Beni bir sen anladın sen de yanlış anladın... 24-Takma adın ? fırtına 25-En sevdiğin spor? Futbol 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü? açıksözlüyümdür 27-Konu$tuğun diLLer? Türkçe,İngilizce, Fransızca, az da Arapça... 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? velevki... 29-$imdi saat kaç? 00:15 30-hangi okulda/lise de okuyorsun??gazi üniversitesi |
|
Konuyu Toplam 54 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 54 Misafir) | |
|
|