![]() |
#1 |
![]() ![]() SANA GELDİM EY NAMAZ ... *yüzüm tutmuyor seni terki dile getirmeye *seccede yüzüm olurmusun ey namaz *bak, beden kirinden arınmış *bükülmez denilen bel rükü naralarında *seni terk eden halim yine senin haline bürünmüş *edebine boyarmısın beni ey namaz *sabahım olurmusun *her tekbir bir tövbe misali *girizgaha niyet misali cennete hazırlığım olurmusun *sana geldim ey namaz *yüzüm tutmuyor nefsi sana tercih ettiğimi soylemeye *beni günahıma tercih edermisin ey namaz *günün bölünmüşlüğünde seni düşünmedim *dünya ile hal olup keyfin haline girdim *gün ortasında beni toplayan hal olurmusun *günün gelişmesinde sükunete gelişim olurmusun ey namaz *sana geldim ey namaz *yüzüm tutmuyor hadisi unuttum demeye *"kim sabah ve ikindi namazını kılarsa cennete girer" *dilim varmıyor seni kazalarda terk ettim demeye *sana geldim ey namaz nefsi kazalarıma *yaramı sarar yardımım olurmusun *bak, toprağa gelmeye idzlerim secdende *dilim varmıyor kibrimi soylemeye *kibrimi yakan kibritim olurmusun *her yanış bir yıkanış misali *cennete hazırlığım olurmusun ey namaz *ışığına yandığım güneş gitmek üzere *yıldızlar keşfe çıkacakmış sanki *aldandım güneşlerin ışığına yıldızların nazına *akşamları karanlığıma nur olurmusun ey namaz *sustu alem, bir ezan gökkubbede *kıyamet mi kopacak koşturmada bedenler *farzına yetişeceğim en güzel telaşım olurmusun *sana geldim ey namaz *akşamıma nur olurmusun *ayın her hali seni anlatır *etrafında yıldızlar saf tutmakta *aşıklar seni seyre dalmakta *bedenler kıyamda ruhlar gökkubbede sohbette *rahman ve rahime götürenim olurmusun ey namaz *sana geldim geldim ey namaz *beş vakitte birliğimi O'NA götürürmüsün * Senai DEMİRCİ*
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir) | |
|
|