06-21-2008, 13:33 | #11 | |
chp lilerin dinimize hakaretleri
Alıntı:
|
||
06-25-2008, 10:17 | #12 |
bi şiirde ben solemek istiyorum
Allah varsa eğer Bir şey isterim ondan Bununla birlikte bir şey Ne Allah ın olmasını Nede işimin Allah a kalmasını ORHAN VELİ KANIK ben aslında orhan velinin şiirlerini çok severim ama bole şiirleride var malesef |
|
06-25-2008, 13:14 | #13 | |
Alıntı:
Özürün israr edeilmesindeki diğer bir nokta ise görüşleri netleşmeyen yada bu konularda tam bilgisi olmayan daha doğru bir değimle ortada kalanlara CHP nin düşünceleri bu deniyor ve özür işi harikaydı tek anlamda Ve dikkat ederseniz o şahsiyet uzun bir süre ortalıklarda yoktu.yaklaşık 20 gün sonra ortaya çıkıp kendini savunan sözlerle açıklamalar yapıyor. Ve bir otun yanmasını düşünün aniden büyük bir alev ve ateş topçuğu oluşturur ve 2-3 saniye sonra kaybolur gider büyük bir hızla ve arkadaşlar medyanın tavrı ve 20 gün sonra ki açıklamalar ve birbirine benzerlik var gibi. özür işi ile bizler kendimizi kandırmayalım :-* |
||
06-28-2008, 06:18 | #14 |
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat'ın açıklamalarına tepki olarak yaptığı konuşmada, İslam İnkılabı önderi İmam Humeyni ve İslam Cumhuriyeti nizamına ağır bir şekilde dil uzatan CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, faşist ve oligarşik devlet partisi CHP'nin dünya görüşünün, uslup ve politikasının iğrenç ve utanç verici yüzünü yalın bir şekilde ortaya koymuş oldu.
Konuşmasında "Ey milletim. Hesaplaşma henüz bitmedi. Çağdaş bir ülke mi yoksa Humeyni bozuntusu bir Ortadoğu devleti mi olacağız. Önce buna karar vermemiz lazım" diyen Deniz Baykal adlı cahiliyye bozuntusunun, komşu ve kardeş bir ülkenin yönetimine ve en saygın şahsiyetine bu denli aşağılık bir dille saldırması, onun ne denli karektersiz, karanlık kafalı ve İslam düşmanı olduğunu açıkla gözler önüne semektedir...! Siz hep böyleydiniz; tarihiniz boyunca İslam'a alçakça ve haince saldırdınız! Onursuzca ve şeytanca bir politikayı firavun kırbacı yaparak mütemadiyen bu müslüman milletin sırtına vurdunuz..! Yaptıklarınızın hiç birini unutmadık ve unutmayacağız..! Çok iyi biliyorsunuz ki, bu müslüman millet sizi asla affetmeyecek; Firavunlar, Nemrudlar, Ebu Leheb'ler, Şahlar gibi, hak ettiğiniz mukadder akibeti ergeç size yaşatacaktır..! İşte o gün geldiğinde: Deniz Baykal adlı bu Firavun çocuğunun boynuna söylediği bu sözler asılacaktır.... Sizin gibilere ancak "kininizle geberin" denir.... Sizin akibetiniz Kur'an-ı Kerim'de yazılıdır: " "Şeytan onları istilâ etmiş, onlara Allah'ı anmayı unutturmuştur. Onlar, şeytanın hizbi (partisi)dir. İyi bilin ki şeytanın partisi kaybedecektir. Allah'a ve Resulüne düşman olanlar var ya, onlar en alçaklar arasındadırlar. Allah: "Elbette ben ve elçilerim galip geleceğiz." diye yazmıştır. Şüphesiz Allah güçlüdür, galipdir." (Mücadele Süresi 19-21) CHP Genel Başkanı Baykal'ın şeytanca ifadeleri CHP'nin resmi sitesinde de aynen yer aldı. Velfecr ----- Konuyla ilgili köşe yazısı: İmam Humeyni'ye Hakaret ve CHP |
|
07-01-2008, 18:39 | #15 |
Bu Acizlere İnsan Demek Bile Zoruma Gidiyor
Bizim Chp'lilerimiz İnsan Değil Onlar ........ ( Gerisini Siz tamamlarsınız ) |
|
07-01-2008, 19:35 | #16 |
allah ıslah etsin
|
|
07-05-2008, 01:31 | #17 |
iyi kıvırmışlar tebrikler...sanki video görüntülerini biz de izlemedik....de get yahu akşam akşam uğraştırmayın bizi...hangi birine böyle hikaye yazılacak merak ediyorum...
|
|
07-05-2008, 16:27 | #18 |
Terbiyesiz ,imansız ,kendini bilmeyen mahluklar bunlar başka ne denirki .
Baykal bide Türkiye islamı en güzel yaşayan ülke olacak demişti.İslamı En güzel şekilde yaşamak için Şeriat Gelmesi Lazım Yoksa Sen Şeriatmı istiyon başa gelince bu sözü sana halk hatırlatır .Şeriat nerde der. |
|
07-11-2008, 01:14 | #19 | |
Alıntı:
Yada sen o kadar yüzsüz, gurursuz birisin ki kovuldugun yere bir daha geliyorsun! sen git aga baban gelsinde bir iki kelam tartisalim! |
||
07-11-2008, 01:16 | #20 |
Terbiyesiz yaratıklar.
İğrenç bir hal alıyorlar giderek. Nefretten öteye geçirdiler ya helal olsun. Adamlar yememiş içmemiş hakaret etmiş. Bu hakaretlerle bekleyin siz iktidar olursunuz! |
|
Konuyu Toplam 23 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 23 Misafir) | |
|
|