Alıntı:
ak_saliha Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
LoNeLiNeSS Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
ak_saliha Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
LoNeLiNeSS Nickli Üyeden Alıntı
Mitingi demiyorum aslında genel olarak görüşleri demokratik bir ülke ama hangi demokratiklik bu devletin temellerini aşındıran bir demokratiklik mi...
|
ben de genel anlamda söyledim zaten...
genç siviller 27 nisan muhtırası zamanında ortaya çıkmış bir stk...
şimdi sen dtp teröristtir dersen yanlışa düşmüş olursun...
onlar pkkyı değil dtp nin siyasi haklarını savunuyor...
|
İkisi aynı değil mi... Pkk nın siyasi hakları ile DTP nin siyasi hakları ne fark var.... Bu gün AKparti de kapatılma ile karşı karşıya bu sadece DTP ye özgü bir durum değil davadan önce DTP istediği gibi siyaset yapamıyormuydu... Pkk terörist ilan edemeyen bir DTP.. İsteklerine bakalım Anadilde eğitim anayasada Kimlik tanımı..
|
ve tüm bu kötü isteklerinin çözümü onları kapatıp dağa yollamak değil siyasi arenada çözüm bulmak bence...
şuan dtp can çekişiyor..neden?
çünkü parti içinde bir tarafa hala pkk desteklerken bir taraf yani güvercinler siyaset yapmak istiyor...
bırakın kendi yollarını kendileri çizsin...
biz ne dedik siyaste girsinler ki halk ne olduklarını bilsin...kapatılmayı en başta dtp ister dedik...
o halde siyaset dışı her türlü müdahaleye karşıyım ;)
|
Hay hay güzel de aslında demek istediğimi kaçırıyorsun DTP güvercinler ortaya çıkdı güzel hoş bir şey demiyoruz..Benim dediğim Dtp nin istediği özgürlüklerle başörtüsü özgürlüğü neden birden bire aynı ortamda savunulmaya aynı şeyle ifade edilmeye başlandı....