AK Gençliğin Buluşma Noktası
Trabzonspor (TS) AK Parti Forum Trabzonsporlular !

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 06-22-2008, 13:59   #1
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Standart Egemen: Başarı İçin Ter Dökeceğiz
Egemen Korkmaz: "Başarı için ter dökeceğiz"

Yeni transferimiz Egemen Korkmaz, "Önümüzdeki sezon başarı için ter dökeceğiz" dedi.

Yeni transferlerin kaliteli olduğunu ve kısa zamanda takıma uyum sağlayacağını ifade eden Egemen, "Takıma yeni dahil olan arkadaşlarımızla birlikte bu sezonu iyi geçireceğimizi umuyorum. Transferlerin hepsi çok kaliteli oyuncular, Trabzonspor'a en iyi şekilde hizmet edeceklerine inanıyorum. Kısa vadede uyum sorunu yaşanabilir, ancak Ersun hoca sayesinde bu sorunu en kısa zamanda aşacağımızı düşünüyorum. Çünkü Ersun hocanın en iyi özelliği futbolcularını maçlara çok iyi hazırlamasıdır. Bu açıdan ciddi anlamda bir sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum. Kamp sürecimiz iyi geçer lige iyi bir başlangıç yaparsak, sonunu iyi getirebiliriz. Trabzonspor'un hedefleri her zaman büyüktür. Mazisinde şampiyonluklar olan bir takım. Hedefler doğrultusunda futbolcular olarak üzerimize düşeni en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacağız" dedi.

Sahada sadece işini düşündüğünü ve seyirci baskısından hiçbir zaman etkilenmediğini dile getiren Egemen, "Şahsım adına seyirci baskısından çok da fazla etkileneceğimi düşünmüyorum. Sahaya çıkınca sadece işimi düşünüyorum. Saha dışını çok da fazla umursamıyorum. Bu bakımdan olumsuz anlamda etkileneceğimi düşünmüyorum. Trabzonspor'un çok ateşli bir taraftarı olduğunu herkes iyi biliyor. Kendi açımdan olumsuz anlamda etkileneceğimi düşünmüyorum. Takımın genç futbolculardan oluşmasının bizim açımızdan bir eksi olduğunu düşünmüyorum. Aramızda çok tecrübeli arkadaşlar da var. Burası çok büyük bir camia. Futbolcular izlenerek, seçilerek ve özellikleri bilinerek alınmıştır. Ona göre de bir takım oluşturuldu. Oyuncuların genç veya tecrübeli oldukları önemli değildir. Önemli olan futbolcuların sahadaki mücadeleleridir. Şöyle bir gerçek var ki, ben altı sezon Bursaspor kulübüne hizmet verdim. Yaklaşık üç sezon da orada kaptanlık yaptım. Orayla ilgili asla olumsuz bir şey düşünemem. Şu an burada bulunmaktan çok mutluyum ve huzurluyum. Kendime yeni bir sayfa açtım ve bundan sonra tek düşüncem Trabzonspor'un başarısı olacak. Sonuçta profesyonel futbolcu olarak kendi adıma birtakım kararlar almak durumundaydım. Ben de kendi adıma çok doğru bir karar aldığımı düşünüyorum" diye konuştu.

Milli takımın yarı finale çıkmasının da kendisini çok sevindirdiğini ifade eden Egemen, "Milli takımın başarısı hepimizi çok sevindiriyor. İnşallah kupayı da kaldırırlar ve bizi mutlu ederler. Milli takıma çağrılmamış olmamızın mutlaka bir sebebi vardır. Ben bundan sonra Trabzonspor'un başarısı için mücadele edeceğim"
şeklinde konuştu.

Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)