![]() |
#11 |
![]() En İyi Aktif Üye:Dolunay kadim,ümmü seleme,Rdönmezs,engineer,tayyipliyiz,politikacı,de mokrat,berika,yalçın,abrek,romakudüs,kara eşref,benide kapatın,berika
En İyi Yardımsever Üye:acizane 44,Birbaşka,Futüvvet,access,feyza En İyi Ciddi Üye:nusret,lügat,necip fazıl,esra özdemir,alemdar En İyi Şair Üye:ayşe berra,nazande,sümeyra,çağlar,dilek En İyi Sevdiğiniz Üye:hemen hemen herkes :-* En İyi Fanatik Üye:ben,Rdönmezs,oğuzdesouza,nagihan,ümmüseleme,feyza, hüdaverdi,merve,abrek En İyi Tatlı Başbelası üye:hiç kuşkusuz ümmüseleme :DEn İyi Geveze Üye: En İyi Karizmatik Üye:yalçın,Rdönmezs En İyi Kibar Üye:gönülden,ravza ruveyda,ak kelebek,ümitli bekleyiş,feyza,duyguseli,hıfzı lisan,politikacı ve yavuz sultan selimEn İyi Komik Üye: En İyi Hızlı Paylaşım Üye:Rdönmezs,hüdaverdi,yavuz sultan selim En İyi Sevilen Üye:bilmem ki :-\En İyi Sevimli Üye: En İyi Sinirli Üye:edide En İyi Kültürlü Üye:necip fazıl,demokrat,anatolia En İyi Sabırlı Üye:lügat,abdullah kaç,feyza :-* En İyi Sakin Üye:ha_lee,gönülden En İyi Bayan Üye:gönülden,feyza,ümmüseleme,çilik,efser,dildade,enfa l,hıfzı lisan,nazande,merve,aşkı ilahi,acizane 44,kamusalmışş,duyguseli,ha_lee,sümeyra,ümitli bekleyiş,bir başka,ak kelebek,vuslata özlem,ravza ruveyda,ayşe berra,parabol,finduk güseli... En İyi Erkek Üye:Rdönmezs,necip fazıl,engineer,kırık çocuk,benide kapatın,dolunay kadim,kara eşref,oğuzdesouza,alemdar,nusret,by çakır,hakan 53,özgün genç,haritacı...En İyi İmza:tabiki ben :D :D :DEn İyi Nick: En İyi Efendi Üye:herkes yerince efendi :-* En Muhalefet üye:liberal,demokrat En Bilimsel üye:engineer,özgün genç En Tekrarcı üye:ak mehmet akifEn iyi en küçük üye:politikacı,çilikEn Çok istekte Bulunan Üye: ilk defa bu listeyi hazırladım unuttuklarım varsa affola... |
|
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|