![]() |
#401 |
![]() Gel de konuştur bu avatarı ... :D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#402 |
![]() PAnkartı değil beni çek aloo hoouu mıhabir kamera man :P
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#403 |
![]() Dur abi çekme önce bir poz vereyim ...
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#404 |
![]() Bu da nedir yaw yanıyor sönüyor kırmızıdır allah allah uzaylı bişey olmasın yok la saçmalama ama iki parça heeee demekki tamaam tammaaam annadıııım
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#405 |
![]() djlik yaparken davetim üzerine radyoya girip dinleyemedim senin kalbinin kırılmasınından korkarken kendi kalbim kırıldı.
( Not: hale seni dj lik yaparken onlione oldugunu görmüş yayina davet etmiştim sonradan görmüsün mesajimi girememistin radyo ya belki hatırlarsın ) Bu halenin avatarının sözleri idi ------------------------------------------------------------- Kırık Cocuk Avatari diyor ki ; Bunu yazan Gonyalımı yoksa benmi yanlış görüyorum yoktu O uzun zamandır |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#406 |
![]() Dikkat karşında Konya'lı var !!! ... :o
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#407 |
![]() Allah ! kırıldı yaw yapıştırıcısı olan varmı
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#408 |
![]() Birkaç yıl önce enlere de yazmıstım bir ara bi Ngereklinsan vardi diye
![]() ------------------------------------- Annadım yaw bu kalp yaw kırılmış herhalde yaw bi poz neyim vereyim de bende çok pasaklıyım iyi çıkmam ama neyse çek hadi bakalım.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#409 |
![]() adnnsmr: Ooh koltuk da bi rahat basın cevremde herkes beni dinliyo hava 1milyon ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#410 |
![]() Bi mekana geldik arkamızda televizyonda var hmm bide fotoğraf çekilelim geldiğimizi ispatlarız ÇEK ABİİ !!!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|