![]() |
#11 |
![]() [quote=Şehremini ]
Kilitlerin bütün ülkü ocaklarına vurulması temennisiyle, memnuniyet verici bir gelişme... [/quot senin memnuniyet duyduğunu söylediğin ocaklar bu ülkeye hayırlı namuslu dindar kişilikli karşılıksız ülke sevgisiyle yetişmiş yüzbinlerce evlat yetiştirdi 5000 şehit verdi terbiyesizlik yapma yorumlarını düşünmeden yapma sen seksen öncesinde neler yaşandığını iyice araştır ülkücüler küfürde yarışan kızıl koministlerin karşısında dağ gibi dikilen tek oluşumdur eğer bu ülkede bugün kızıl bayrak dalğalanmıyorsa ezanlar okunuyorsa ayyıldızlı bayrak dalgalanıyorsa bu ülkücülerin ve ocaklı genç yiğit memleket evlatlarının saYESİNDE OLMUŞTUR SEN GİT YAŞI 60 IN ÜSTÜNDE BİR AMCANI BUL SOR BAKALIM ONLAR CAMİLERDE CUMA NAMAZLARINDA CAMİDE CEMAAT OLMAK İÇİN NE SIKINTILAR ÇEKİYORLARDI PUSULARDA KURBAN OLMAMAK İÇİN NELER YAPIYORLARDI BEN SÖYLEYİMMİ HİÇBİRŞEY O SENİN AŞAĞILADIĞIN OCAĞIN GENÇLERİ YİĞİTLERİ CAMİ ÖNLERİNDE NÖBET TUTUYORLARDI Kİ MÜMİN KARDEŞİ NAMAZINI KAZASIZ BELASIZ EDA ETSİN DİYE BUNLARI BİLİYORMUYDUN ÖYLE ATIP TUTMAK KOLAY SÖZÜNÜ GERİ AL TERBİYESİZLİK YAPMADAN ARAŞTIR SOR ÇOK MERAK EDİYORUM ÜLKÜCÜLERE OLAN KİNİNİ KOMİNİSTLERE VE PKK LILARA DA YAPARMIYDIN BEN CEVABINI BİLİYORUM AMA İŞ OLSUN NEYSE ALLAHA EMANET OLUN |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir) | |
|
|