06-27-2008, 19:54 | #1 |
Toni Silva Trabzon'da!
Tony Slyva İstanbul'da
Trabzonspor'un Fransa'nın Lille takımından kadrosuna kattığı yeni transferi kaleci Tony Sylva İstanbul'a geldi. Kaleci Sylva, 17.30 uçağı ile Trabzon'a geliyor. Sylva'nın büyük olasılıkla basın huzurunda yarın sözleşme imzalaması bekleniyor. 27 Haziran 2008 / 17:04
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
06-27-2008, 20:00 | #2 |
Toni Silva istanbul'da!
Sylva TS için yola çıktı
Transfer döneminin en hızlı takımı Trabzonspor, kalesini de sağlama aldı!.. Fransa'nın Lille takımında forma giyen Sylva'yı renklerine katmak için uzun süredir uğraşan bordo mavili yönetim, tecrübeli kaleciyi Türkiye'ye getirdi. Tecrübeli file bekçisi Trabzonspor'un Fransa temsilcisi Burhan Sevig ile birlikte Trabzon'a gelmek için hareket etti REFERANS YATTARA'DAN Silva'dan İlk Mesaj Trabzonspor hakkında Yattara'dan olumlu referans aldığını söyleyen Sylva İstanbul'da şöyle konuştu: "Trabzonspor çok iyi bir takım ve çok iyi bir kadro kurdu. Şampiyonluğa oynayacaklar. Türk futbolu zaten ne kadar kuvvetli olduğunu 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda gösterdi. Monaco'da forma giyerken Galatasaray'a karşı oynamıştım. İstanbul ve Türkiye'yi biliyorum ancak Trabzon şehrini hiç görmedim. Yattara'dan çok olumlu referans aldım. Trabzonspor'da başarılı olacağıma inanıyorum." spor61 |
|
06-27-2008, 20:04 | #3 |
Toni Silva istanbul'da!
yandık desenize önümüzdeki sezon ts bu kadroyla kesin şampiyon olur eğer bu kadro ile olamazsa da başka zaman da olamaz :D |
|
06-27-2008, 20:17 | #4 | |
Toni Silva istanbul'da!
Alıntı:
: |
||
06-27-2008, 20:18 | #5 | |
Toni Silva istanbul'da!
Alıntı:
|
||
06-27-2008, 20:27 | #6 | ||
Toni Silva istanbul'da!
Alıntı:
|
|||
06-27-2008, 20:31 | #7 |
Toni Silva istanbul'da!
bir karadenizli ve dahada önemlisi bir Trabzonsporlu olarak insallah bu sene sampiyon olmasakta göze hos gelen futbol oynayacagimizi umut ediyorum 8)
|
|
06-27-2008, 20:56 | #8 |
Toni Silva istanbul'da!
Gerçek bir Trabzonlu (aslında o kadar da gerçek değil, çünkü biz 1 kuşaktır Trabzon'dayız, yani babamla geldik yani dedem köyde yaşardı; merkezden değiliz dağlıyız biraz üzerinize afiyet ) ve fanatik olmayan, bilinçli bir Trabzonsporlu olarak bu sezon mutlak suretle zirve yarışında olacağımıza inanıyorum, böyle düşünüyorum, şampiyonluk sözü veremeyiz.
Sadece iki örnek Gölge ve LoNeLiNeSS.. Demek ki başarılı olduğumuz zaman taraftarımız artacak ve bazı yarı Gs liler Trabzonsporlu olacak.. Teşekkürler arkadaşlar, aramızda hepinize yer var :-X |
|
06-27-2008, 21:04 | #9 | |
Toni Silva istanbul'da!
Alıntı:
|
||
06-27-2008, 22:43 | #10 |
Toni Silva Trabzon'a İndi
Tony Slyva Trabzon'a geldi
Trabzonspor'un yeni transferi Senegalli kaleci Tony Slyva, bugün akşam saatlerinde Trabzon'a geldi. Trabzonspor'un Fransa temsilcisi Burhan Seviğ ile birlikte Trabzon'a gelen Slyva'yı, Trabzonspor idari menajeri Caner Çuvalcıoğlu karşıladı. Basın mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği Senagalli kaleci Slyva, "Trabzonspor'a gelmekten son derece mutluyum. Büyük ihtimalle her şey bitti. Yarın imza atacağım. Milli takımda olduğum için geç geldim" dedi. Medyanın yoğun ilgisi karşısında oldukça şaşıran Slyva, daha sonra Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne gitti. Senagalli kalecinin yarın Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlenecek törenle imza atacağı öğrenildi. İşte Toni Silva'nın ilk Görüntüleri |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|