06-28-2008, 00:37 | #11 |
Bill Gates’in başörtülü Türk dahisi
Bence CHP'nin başına Bill Gates geçsin...
|
|
06-28-2008, 00:38 | #12 | |
Alıntı:
:o :o :o :o :o :o :o Yok kardeşim CHP gibi bir büyük parti Gates i kabul etmez.. Gates kim, CHP kim CEHAPE ye hakaret mi ediyonuz.. :D :D :D |
||
06-28-2008, 00:41 | #13 | ||
Alıntı:
|
|||
06-28-2008, 00:42 | #14 | |||
Alıntı:
Başta büyük firmalar olmak üzere kapitalist düzenin etkileri her şekilde görülüyor.. Burda microsoft yada hangi firma olursa olsun 1940 yıllardan bu yana gelen emekçiyi kullanma işciden kazanma geleneğini sürdürüyorlar.. Kaldı ki bu dünyanın değişmez kuralı.. Yani adam işcisine 1 lira verip 3 ayda bir çift maaş veriyor her türlü olanağı sağlıyor.. Bu adamın hem işciden aldığı verimi artırıyor hem işciyi motive ediyor... Zaten küçük firmalar bile artık her şekilde verimi artırmak için farklı girşimlerde bulunuyor... Konumuza dönecek olursak heralde aynısı bir türk firmasında rastlanılacak bir durum değil.. Başörtülü bir kız özel sektörde kamuda olamaz zaten özel sektörde aktif görev alacak peehhh görülmüş şey değil.... Haa efendim biz çalışmasın mı diyoruz çalışsın.. Tabiki çalışsın taksın başörtüsünü yerleri süpürsün, çaycılık yapsın.... Bu düşünceler benim düşüncelerim değil arkadaşlar malesef... |
||||
06-28-2008, 00:42 | #15 | |||
Alıntı:
|
||||
06-28-2008, 00:45 | #16 | ||||
Alıntı:
Artık markalar çalışanlarını köle olarak değil insan olarak görmeye başladı.. Bunu farkettiler.. Kendilerine nasıl fayda sağlarlar bunun peşindeler.. |
|||||
06-28-2008, 00:46 | #17 |
aslında bu ülke marsa araç gönderecekte başörtüsüne takılıyor. ah ah şu başörtülülerle uğraşmayı bırakıp genç dahilere daha iyi eğtim vermenin yolunu araştırsalar marsa değil jüpitere bile araç göndeririz ama nerde onların işi gücü laiklik elden gidiyor diye tellalık yapmak. :-*
|
|
06-28-2008, 00:48 | #18 |
az kaldı o günlerde gelecek
|
|
06-28-2008, 00:48 | #19 | |
Alıntı:
|
||
06-28-2008, 00:50 | #20 |
Hayır az önce neyi düşündüm biliyormusunuz... Bazen malum medyada izlediğimiz filmlerde dizilerde neden çaycı temizlikci kadın işçi kadın başörtülü oluyorda o iş yerinde çalışan diğer kadınlar modern oluyor... :-X :-X
|
|
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|