06-29-2008, 01:21 | #1 |
Arkadaşlar Dünyayı Geri Alma Makinası Buldum,Kimse Bana Destek Çıkmıyor
Arkadaşlar,ülkede bilime önem verilmiyor.Daha doğrusu kilise baskısı tarzında aile ve toplum baskısı var.Dalga geçiyorlar.
ÖRN:Haddi lan,Senm mi olacan bilim adamı GİBİSİNDEN YAKLAŞIMLAR KESİNLİKLE Bilimin önünü kesmektedir.Avrupa bizden o yüzden üstün. Bizler toprak alırken(Osmmanlı Zamanında),Onlar rönesans hareketleriyle bayağı yol katettilşer.Çoğıu fikride Haçlı seferleriyle Bizden aldılar.Bizde önem verilseydi şu an onlardan üstündük. Sadede gelecek olursak,ben Zaman Tüneli Makinası icat ettim. Ve de jat lag şeklinde kanıya vardım. Arkadaşlarıma daha tam açmasamda konuyu,demogoji yaptığım yarım açınca bile düşünmöeye başladılar. Ama babam ve annemme söyledim aileden antibilim izlenimi aldım. Babam sen miş yapcan diyor.Annem oğlum bilim adamı olmuş diyor(gülerek),Şimdi de abime söyleyecem ve aynı tepkiyi alacağımdan eminim.Ama projeyi burdan açıklayamam.Sadece bunu Avrupa Bilim Proje Endüstrisine vermeden destek almak için yazdım. Babam çok sert karşılık verdi.Zaten çok ciddi ve espri,cıvıklık sevmeyen adam.Ona yaklaşamıyorum bu konuda.Projeyi Avrupaya verince size de anlatacağım DURMAK YOK,BİLİME DESTEĞE DEVAM
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
06-29-2008, 16:34 | #2 |
Helal olsun müdavim :-* Akpartiforum arkanda. İmkansızlar başarılmak için vardır, başarıldıkları zaman zaten yok olurlar.
|
|
06-29-2008, 16:46 | #3 |
Bilgi mudavimi inan bu mesajini okuyunca cok sevindim gercekten boyle dusunebiliyor olman ve de toplum baskisina ragmen yilmadan tek basina en ufak fikirlerden yola cikarak bir sey ler icat etmen cok guzel biz her zaman arkandayiz |
|
06-29-2008, 16:47 | #4 |
ileriye gitseydin 2030 a da git derdim
|
|
06-29-2008, 17:11 | #5 | |
Alıntı:
|
||
07-08-2008, 18:19 | #6 |
1214743628]
[/quote]canım politik cim dünyayı geri alma projesi,ileri alma değil..varsada belitrmemiş..gülümsettin beni [/quote]sus değiştiriyom mesajı :D :D |
|
07-08-2008, 18:24 | #7 |
Kardeş iyi güzel de, sanırım sen fazla amerika filmi izliyorsun 8)
Türk fizlmi izlesen böyle olmazdı. 8) Yani destek çıkalım çıkmasına da, imkansızlarla zaman öldürme kardeş 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) |
|
07-08-2008, 20:00 | #8 |
imkansız değil imkan var sen aklını kullanacaksın aklını kullanmadıkça senin için her şey imkansız kalır .
projenden dolayı arkandayım yürü be kim tutar seni .Bilime Tam Destek. |
|
07-09-2008, 01:47 | #9 | |
Alıntı:
|
||
07-09-2008, 01:53 | #10 |
Kardeşim bence güzel ve yerinde bir proje zaten bence yapılamayacak bişey değil. Çokda basit diye düşünüyorum ama yardıma ihtiyacın olursa bende yardım etmek isterim.. :-*
|
|
Konuyu Toplam 7 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 7 Misafir) | |
|
|