![]() |
#31 |
![]() Eyvallah
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
![]() Erbakanın hiç hatası yokmudur sayın islam
![]() |
|
![]() |
![]() |
#33 |
![]() Kesinlikler Erbakanı hatası vardır çünkü oda bir insan dir ... benim bildiğim en büyük hatası çok güvenmesi ve inanması her zaman en sevdikleri tarafından hancerlendi mi diyim (diyeyim) satıldı mı diyim (diyeyim) ama en güzeli en latif ifade ile terk edildi...
ama olsun o tek başınada kalsa biz onlayız (onunlayız) .... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
![]() ben siyasi yaşamından bahsediyorum..
mesela 28 şubat zamanında.. mesela ak aprti hakkındaki söylemlerinde hiçbir hata yokmudur ? bütün söylemlerine katılıyormusun? |
|
![]() |
![]() |
#35 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
![]() Durmak Yok Yola Devam demek en büyük icraattır. Bizde öyle diyelim ...
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
![]() Türkçe ve Dil Bilgisi kurallarına uyulmadığı için, mesaj kaldırılmıştır. (Editör)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | ||
![]() Alıntı:
Halkın genel anlamdaki vurdumduymazlığına biz de üzülüyoruz. En basit örnek; çay ocaklaırı ve kahvehanelerin hemen hepsinin Posta abonesi olmaları ve halk düşmanı Doğan Grubu basın-yayın organlarının bu derece revaçta olması.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | ||
![]() Alıntı:
Bir kısım görmezden gelir bir kısım görmezden gelmez.. Biz görmezden gelemeyenleriz.. Erbakanla erdoğanı yan yana koyalım.. artılarıyla eksileriyle biz liderimizi erdoğan olarak seçtik onun yanındayız biizm de aklımız var tercihler yapabiliyoruz ama siz ak partilileri gemiyi terketmekle,bölmekle suçluyorsunuz.. ben olsam oturur düşünürüm 47 ve 2 bölmek mi oluyor? keşke erbakan ak parti kurulduktan sonraki söylemlerine çok dikkat etseydi.. En azından saygımız kalırdı.. ben şimdi süleyman demirelin icraatlerini getirip yazsam uzun bir liste olur. ama benim gözümde demirel iyi bir siyasetçi değildir.. çünkü eksileri daha fazladır... Yani erbakan da eleştirilebilir. Mesela en fazla imam hatip lisesi açan demirel,inönü... ama kapatan erbakan :-\ neyseee uzatmıyım selametle.. |
|||
![]() |
![]() |
#40 |
![]() Bu şekilde yaptıkça daha da batıyorlar. Aslında biraz sakin olup içlerindeki şu kıskançlığı Akparti yi çekememe duygusunu atsalar daha başarılı olurlar. Akparti ile uğraşmakdan kendi önlerini göremiyorlar.. Oturup biraz özeleştiri yapmalarında fayda var.
Bu gidişle az olan desteklerinide kaybedecekler.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|