![]() |
#11 |
![]() Eğer ikna olmadıysan sana şöyle bir şey daha sorayım.
Eğer dedikleri doğru ise sen bu adamın söylediklerine ve samimiyetine inanıyormusun. Çalıştır şu ölçeri bakayım. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | ||
![]() Alıntı:
Karşında senin ülken için hayırlı şeyler düşünmeyen birileri, kapatmalar yapılmamalıdır diyince yapılmalı algılayacağız, yapılmalı diyince yapılmamalı algılayacağız öyle mi? Çünkü onlar düşmanımız...O ak diyorsa karadır, kara diyorsa akdır yani... Doğru bir tanedir kardeşim...Düşmanına göre doğrunu belirlemek ne kadar doğrudur? Kendi doğrularımızdan şaşmayalım ancak çevremizdekilerin de bu konulardaki düşüncelerine kulak kabartalım derim... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() Kafa basma ölçer aletim yok...İhtiyaç duymuyorum, olaylara objektif bakma erdemini gösterebilen her vatandaş bir kafa basma ölçer aletine sahipmiş gibi düşünülebilir aslında...
![]() Avrupa, Türk diyince kan beynine sıçrayan, bütünüyle Türklerden ve Türkiye'den nefret eden bir birlik değil... Bu adam bunu samimiyetle söylemiş olmak zorunda değil...Ortada çıkarlar ilişkisi var...Bazen sevmediğin kişi yada ülkelerle anlaşmak, beraber çalışmak zorunda olabilirsin... O ülkemizin ilerleyişini yavaşlatmak adına belki de partimizin kapatılması istiyordur...Ancak kapatılmaması gerektiği gerçeğini o da biliyor ve dile getiriyor... Sevmese de bizim varlığımız onun yararına olacaksa elbette desteklemek zorunda... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() Ben çıkıyorum kardeş,
zahmet edip cevaplandırırsan, zahmet edip okurum... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
![]() "efendiler,
avrupa'nın bütün ilerlemesine yükselmesine ve medenileşmesine karşılık türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanadurmuştur. artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri avrupa'dan almak gibi bir takım zihniyetler belirdi. halbuki, hangi istiklal vardır ki ecnebilerin nasihatiyle, ecnebilerin planlarıyla yükseltilebilsin? tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir" "hangi istiklal vardır ki yabancıların nasihatleri ile, yabancıların planlarıyla yükselebilsin?" Mustafa Kemal Atatürk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
![]() Alıntı:
O adamın sözlerinin gerçekten samimi olduğuna inanıyorsan O zaman benim kafam karıştı bu işte bir bit yeniği var. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
![]() Ne yani dünya üzerinde varolanların içinde en yüksek oy ile iktidarda duran bir partiyi uygulamaları nedeniyle kapatmak tehdit olmuyorda AB'den bu duruma tepki gelince mi kötü oluyor
![]() |
|
![]() |
![]() |
#18 |
![]() Ben samimiyet değil, çıkar sorguluyorum. Adama hiç bakmam, söylediklerine bakarım. Niyet de okumak bana düşmeyendir. Ben orta ve uzun vadede fizibilitemi yapar hangisi çıkarıma, çıkarımıza yararsa ona haiz düşünür buna uygun da adım atarım. Önemli değil ... Şimdi bu açıklamaları bizi destekliyor. Yarınkilere açıklayınca karar veririz. Pozitif bilime de çok kaptırmam kendimi, yani şüpheciliğe ...
Şüphe duyarım ama gerketiği zaman gerektiği yerde. Yani kararlarımı alırken de diyebiliriz. Gerisi paranoyaya girer . ![]() Saygı benden olsun. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
![]() Alıntı:
Biz nasıl bagımsız bir ülke olacaz? sen bir gun cıkıp bir basbakanın almanya boyle yapsın soyle yapsın dedigini duydunmu? Kendinize bunumu yakıstırıyorsunuz? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||
![]() Alıntı:
Bunu kendimize değil.kendini elit zanneden kendini bilmezlere, vesayete ket koyanlara, postalın arkasına saklananlara, demokratım deyip, İsmetçilik oynayanlara had bildirme adına yakıştırıyoruz. ;) |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
|
|