![]() |
#11 |
![]() İyide bu haberle anlatmak istediğin ne...Onu söyle millet ona göre cevap versin ;)
|
|
![]() |
![]() |
#12 | ||||
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() Tarihe bakarak inanmak olsaydı bende bugün 3-4 ay önce kemolar tarafından arabası tekmelenen bacımızın haberini yapar bir sitede yayınlardım.
Bayat haberleri kafasına göre değiştirip yayınlayanları çok gördük ;) mynet kimindi :-X |
|
![]() |
![]() |
#14 |
![]() Hüdaverdi sen sordun diye araştırdım biraz. :-X
Tam tahmin ettiğim gibi Koç Grubuyla dolaylı bağlantıları olan Emre Kurttepeli adlı bir şahıs mynet yönetim kurulu başkanı. Daha önce sahibi olduğu forsnet sitesini Ali Koç'a satıp mynet'i kurmuş. Ali Koç'da (FB yöneticisi) böylelikle koc.net'i kurmuş. Emre Kurttepeli mynet'i kurarken ortağı İzi Adato diye biri.. ""EMRE KURTTEPELİ Kimdir?: 1999 yılında Mynet'i kurdu. Şu anda hiçbir portalın, Mynet kadar üyesi yok: Tam 3 milyon kişi... Türk internet kullanıcılarının büyük çoğunluğu, Mynet'i ziyaret ediyor; onun mail'lerini kullanıyor... Nasıl başardı?: Her ulusun farklı bir lezzet anlayışı var... Bazıları taklit ediyor; bazıları bu ağız tadının formülünü buluyor... Mynet, Türk ağız tadına, beğenisine uygun bir portal yaratmayı başardı... Emre Kurttepeli, kendi başarısını şöyle formüle ediyor: 'İnternet'te başarı tek bir doğru karardan değil, birçok doğru kararı arka arkaya verip uygulamaktan geçmektedir.' Hizmet alanı: Anahtar teslim bilgisayar sistemleri; yazılım geliştirme ve system entegrasyonları İZİ ADATO Kimdir?: 1963 doğumlu. Avusturya Lisesi'nden sonra, Amerika'da 'bilgisayar' üzerine okudu. 14 yıldır bilişim sektöründe. Nasıl başardı?: Özellikle 'insan kaynakları' konusunda başarılı bir model uygulamaya konuldu. Şirket'lerinde, katı hiyerarşik yapı yok denecek kadar az. Ekip özgür, yaratıcı ve iş yapıcı. Başarısının en önemli sırrı, burada."" http://www.aksam.com.tr/arsiv/aksam/...larprn189.html |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|