Böyle bir düşüncemizin olmadığını belirtmeden edemeyeceğim . Siz öyle düşünüyorsunuz diye de öyle kabul edilecek değildir . Ben Bozkurt işaretimi Ermenilerin Propaganda yaptığı bir yerde de yaptım . Peki sizce ben orada Siyasal bir simge mi taşıyordum ?
Sizlerle bunu bol bol tartışmasını yaparız fakat kınanacak derecede de bir hal değildir . PKK'ya buradayız imajı doğurmaz mı bu acaba ? Vaktinde Suriye'ye eylem için gittiğimiz gibi... ;)
Bak anlatılmak istenen şey o kadar kişinin arasında mitingdeymiş gibi niye orada işaret yapıyorsunuz ? Bunu Manisa'da da yaptınız Bülent ARINÇ'a karşı tutmadı... Ne demektir şehidin cenazesinden rant elde etmek...
PKK'ya o şekilde buradayız demek gibi mantıksız bir düşünce olamaz her halde.. pkk sizi görüp de korkacak hali yok ya...
Artistlik , Kurtçuk gibi benzetmeler hiç hoş değil... Lutfen , bir de bölüm Sorumlusu imişsiniz . Sokak ağzı ile konuşmalar bize(Müslüman-Türk) yakışmaz.
Unutulmasın ki Peygamber efendimiz , Taif te taşlandığı zaman dahil Orada bulunan halka dua etmiştir... Bana bu şekilde davranmanızın sebebi farklı düşüncelerde olmamız mı ?
Benim düşüncem bu şekildedir , kabul etmeseniz dahi... Sevgi beslemeseniz dahi , Saygı duymak Türk'ün adetidir.