AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



 
Stil
Seçenekler
 
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 06-30-2008, 17:55   #1
Kullanıcı Adı
ümitli_bekleyis
Standart Erdoğan yarın tarihe geçecek

Başbakan Erdoğan'ın, yarın Zonguldak'a gerçekleştireceği ziyaret sırasında, Başbakan olarak bir ilke imaza atacak ve tarihe geçecek.

Başbakan Erdoğan'ın, Kozlu beldesindeki müessese müdürlüğünde 3 Mart 1992'de grizu patlaması sonucu 263 madencinin hayatını kaybettiği ocağa girerek, işçilerin çalışma koşullarını yerinde incelemesi planlanıyor.

TTK yetkilileri, Başbakan Erdoğan'ın yerin kaç metre altına ineceğine ve ocakta alınacak önlemlere ilişkin çalışma yürüttüklerini bildirdiler.

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Ramazan Denizer de Başbakan Erdoğan'dan, bu ziyaret sırasında kuruma işçi alımı konusunda müjdeli haber beklediklerini söyledi. Erdoğan'ın, Kozlu'daki maden ocağına girmesinin madenciler açısından ayrı bir anlam ifade ettiğini belirten Denizer, şöyle konuştu:

''Başbakan Erdoğan'ın yerin 560 metre derinliğine kadar inerek işçilerin çalışma koşullarını yerinde görmesini bekliyoruz. Havzada ilk kez bir Başbakan, maden ocağında kömür kazılan yere kadar gidecek. Geçmiş yıllarda rahmetli Bülent Ecevit yerin altına inmiş, ancak kömür kazılan alana gitmemişti.

Madencilik dünyanın en zor işidir. Yerin altındaki çalışma şartları görüldüğünde işçilerin ne kadar özveriyle çalıştığı daha iyi anlaşılacak. Stratejik öneme sahip taş kömürü üretiminin artması açısından TTK'nin işçi açıklarının giderilmesi lazım. Başbakan'ın maden ocağında bu müjdeyi vereceğine inanıyorum.''

AA

 

ümitli_bekleyis isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi