![]() |
#41 |
![]() gs ye gidebilir diycektin herhalde
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
![]() Alıntı:
yoo hiç öyle bi niyetim yoktu :o |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | ||
![]() Alıntı:
![]() BEN BİŞEY DEMEDİM Kİ :-X :-X |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
![]() oooo bu ne yahu ne desek biri ağlamaya başlıyor kardeşim ben sana bişey demedim eğer tartışınca kırılıcak ağlayacaksanız hiç konuşmayalım :o gerçekten kimseyi kırmak istemem |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
![]() Alıntı:
Eskisi gibi değil fakir fukara bi topçuyu mahalle arasından getirip Fb de Gs de oynatıp çocuğa sahipliğini hissettirip geleceğini satın almak.. Bunlar fanatik-çe ifadeler Fanatizme yakışır şeyler..Profesyonel adam işini her yerde hakkıyla yapar futbolcunun takım tutması beklenmez onlar taraf değildir.Hangi şirkete çalışıyosa onun ismini üniformasında taşır ve işini yapar bu kadar ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
![]() bu konu hakkımdaki düşüncelerimi emre olayında ayrıntısıyla açıklamıştım benim için profosyonellik yoktur profosyonellik teriminin ardına saklanıp değerlerinden uzaklaşan insanlardan haz etmem ;) onlar elbette ki takım tutar ama bizim gibi tutmaz ama bir taraftar gibi tutanlar vardı mesela i.akın bizdeyken trabzonlu olduğunu söylemişti ;) şimdi bu örnekten yola çıkarak şunu söylüyorum: bir insan gittiği her kulube o takımın taraftarı olduğunu söylemek zorunda değil bakınız ibo trabzonluyum dedi bişey yapmadık hala yaşıyor :o bıçakla sormuyoruz bu soruyu ben beşiktaşlıyım dedikten sonra koşa koşa diğer kuluplere giderse bir futbolcu onun maneviyatından şüphe ederim :-* |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
![]() Alıntı:
düşünsene birisi ben gs liyim dediği için barcelonaya gitmemezlik olur mu hiçyani belkide bjk parasını vermedi adama ne bilirsin :-X :-X : ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
![]() Medyacılık oynayayım biraz
![]() 3. Hafta Gazetelerden Manşetler ; Burak Yılmaz Taraftarı Çileden Çıkarttı ! Fenerbahçe'nin yeni futbolcusu Burak Yılmaz kaçırdığı gollerle, yaptığı bir çok pas hatasıyla, her pozisyonda kendini yere atmasıyla taraftarın büyük tepkisini çekti. Top Burak'ın ayağına geldiği son dakikalarda taraftar futbolcuya çok büyük tepki verdi. Taraftarlar küfür,ıslık ve yuhalama şeklinde Burak Yılmaz'ı protesto etti... 5. Hafta gazetelerden manşetler ; Burak Yılmaz Gece Aleminde Yakalandı ! Fenerbahçenin futbolcusu Burak Yılmaz İstanbul gecelerinde yakalandı. Taraftarın istemediği ve tepki gösterdiği Burak Yılmaz dün gece bayan arkadaşıyla bir gece klübü çıkışında yakalandı.Objektiflere yakalanan Burak hızla olay yerinden uzaklaştı. 7. Hafta Gazetelerden Manşetler ; Fenerbahçe'de büyük şok ! Önceki gün alınan x takım beraberliğinden sonra şampiyonluk yolunda çok ağır yara alan Sarı-Lacivertli taraftarlar adeta isyan etti.Samandıradaki tesisleri basan taraftarlar başta Burak Yılmaz olmak üzere bir çok futbolcuya tepki gösterdi.Olay yerine Emniyet güçlerinin gelmesi üzerine taraftarlar zor kullanılarak dağıtıldı. 10. Hafta Gazetelerden Manşetler ; Ve Beklenen Oldu ! Fenerbahçe'de forma giyen genç golcü Burak Yılmaz son maçta alınan yenilgiden sonra çıldıran taraftarlar tarafından darp edildi.Genç golcünün burnunda ve omurgasında kırık tespit edilirken kaşının da yarıldığı gözlemlendi.Burak Yılmaz'ın bu olaylardan sonra ne yapacağı bilinmiyor... Nasıl yazdım ama beeee ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
![]() :D :D :D :D +++ seni fotomaça alalım daha olmadan olayları yazmışsın |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|