![]() |
#1 |
![]() Arkadaşlar,abiler,ablalar;
MEB bildiğiniz üzre Gönül Köprüsü(Doğuyla Batıyı Birleştirme) Projesi gerçekleştirdi.Ben de bu proje tutmaz.O kadar öğrenciyi nasıl doğu Batıya göderecekler dedim. Bu sabah telefonla uyandım ve uyku sersemliğiyle açtım.Bir de baktım okul müdürü ![]() Tabii ilk başta anlamamıştım,Okul müdürünün sesini amcama benzettim.Diyalog aynen şöyle geçti Ben:Aloo aa amca nasılsın,Kandilin Mübarek Olsun Müdür:Mustafa senmisin Ben:Amca bizim evde benden başka tele bakan var mı Müdür:Oğlum ben Okul Müdürünüzüm Ben:Amca abimde aynı şakayı yaptı bana,biliyorum sensin Sonra anladım ki okul müdürü,Çünkü arkadaş dosya felan diyen birini duydum ve o da sekreterin sesine benziyordu. Müdür:Oğlum ben Selami Hocanız dedi ve aaa hocam sizmiydiniz diye devam ettik. Sonra Gönül Köprüsü Projesi adına yarın mersinden sana arkadaş gelcek dedi.Ve öyle kaldım. ![]() Helal olsun hükümete.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() :'( :'( :'( :'( çok güzel :'(
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Senin adına sevindim
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() çok iyi olur .. öbür türlü arkadaşlarımdan biliyorum doğuluları küçüksüyorlar ama belki onları tanıyınca birlik ve beraberlik olur zaten pkk bu birliği görünce bir nevi çekimserleşir..yani bu uygulamaya sadece tek bir yönden bakmak hata olur
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Çok güzel bir proje...Aslında bizler de doğudan gelen kardeşlerimizi misafir etsek fena olmazdı...
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Bunu tanıtımlarında gördüm çok güzel bir proje .. ;) ;) ;)
Tebrikler MEB e doğu ile batının birbirini tanıması için mükemmel bir şey.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Ne güzel doğu-batı kaynaşmasına çok güzel bir örnek olur..
Mehmet siteye üye de yaparsın artık sen misafiri .. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() İnşllah yarın tanışıp,gezip,görüp, Ona akp yide anlatırım.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#10 | ||