AK Gençliğin Buluşma Noktası
Galatasaray (GS) AK Parti Forum Galatasaraylılar !

Stil
Seçenekler

Alt 07-04-2008, 20:08   #31
Kullanıcı Adı
özgürtutsak
Standart Harry Kewell
oynarsa 10 numara da oynarsa tabi
özgürtutsak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-04-2008, 20:08   #32
Kullanıcı Adı
politikaci
Standart Harry Kewell
ya içimi kararttınız valla :D
politikaci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-04-2008, 20:20   #33
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
Standart İşte Cimbom'un bombası!
Alıntı:
Alemdar Nickli Üyeden Alıntı
˙·٠٠•● İyi bir transfer ama bize defans şart˙·٠٠•●••٠·˙
galatasarayın defansı fena değil. servet emre güngör emre aşık hakan balta, volkan. daha çok forvet lazım hakan şükür ve necati gitti. nonda da çokta kaliteli biri değil. gelin size kezmanı verelim.
Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-04-2008, 20:21   #34
Kullanıcı Adı
politikaci
kezmanmı :D :D onu forvette oynatıcağıma kaleci aykutu oynatırım
Alt 07-04-2008, 20:28   #35
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
Alıntı:
politikaci Nickli Üyeden Alıntı
kezmanmı :D :D onu forvette oynatıcağıma kaleci aykutu oynatırım

:D :D

fiyatta anlaşırız ver elini de satalım size.

kezman + 2 milyon euro veriyorum. maksat yabancı kontenjanımız açılsın. yeter be kezman yeter.

bir de top kaybedince sanki hiç şey umrunda değilmiş gibi artist artist koşusu yok mu. yav adam yanıbaşında bassana topa. illa ki düzgün şekilde tempolu koşacak
Alt 07-04-2008, 20:31   #36
Kullanıcı Adı
politikaci
semihi verin anlaşalım :D
ama bizim 3 forvetimiz var kalsın
o kewell forvet posizyonunda oynucakmış...
ama iyi bu kewell yanlız lincolne yaptıkları gibi yapmaz karşı takımın futbolcuları inşallah
Alt 07-04-2008, 20:33   #37
Kullanıcı Adı
Saltuk Buğra Han
Sanki son kullanma tarihi geçmek üzere gibi.Bu bomba elimizde patlamasın sakın.
Saltuk Buğra Han isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-04-2008, 20:33   #38
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
Alıntı:
ama iyi bu kewell yanlız lincolne yaptıkları gibi yapmaz karşı takımın futbolcuları inşAllah

orta saha da oynamıyor mu kewell. vay be üstüne para da verdim satamadım kezmanı. valla maçta kezman kırmızı kart görünce gol atmışız gibi seviniyorum. 12 ye 10 oynuyoruz kezman oynayınca. kırmızı kart görünce 11 e 10 oluyor.
Alt 07-04-2008, 20:34   #39
Kullanıcı Adı
politikaci
Alıntı:
Murat_Emin Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
ama iyi bu kewell yanlız lincolne yaptıkları gibi yapmaz karşı takımın futbolcuları inşAllah

orta saha da oynamıyor mu kewell. vay be üstüne para da verdim satamadım kezmanı. valla maçta kezman kırmızı kart görünce gol atmışız gibi seviniyorum. 12 ye 10 oynuyoruz kezman oynayınca. kırmızı kart görünce 11 e 10 oluyor.
ama okadarda kötü deği ya abarttık. adam chelsealarda oynamış
Alt 07-05-2008, 02:53   #40
Kullanıcı Adı
taya
Standart Harry Kewell İstanbul'da
Galatasaray'ın İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Liverpool'dan transfer ettiği Avusralyalı orta saha oyuncusu Harry Kewell, İstanbul'a geldi.

Yönetim kurulu üyesi Haldun Üstünel ile birlikte Fransa'dan İstanbul'a gelen Kewell'ı, Galatasaray Futbol AŞ. Genel Müdürü Adnan Sezgin Atatürk Havalimanı'nda karşıladı.

Basın mensupları ve sarı-kırmızılı taraftarların yoğun ilgisi nedeniyle izdiham yaşanırken, Avusturalyalı futbolcu ile yöneticiler, güvenlik görevlilerinin yardımıyla alandan ayrılabildi.

Galatasaray’ın yeni transferi Harry Kewell, havaalanında Galatasaray TV mikrofonlarına yaptığı açıklamada, yeni bir başlangıç için İstanbul’da olduğunu söyleyerek takımla çalışmalara başlamak için sabırsızlandığını belirtti.

Türk futbolunun yükselişte olduğunu ifade eden Harry Kewell, “Türkiye Ligi de bir yükseliş içinde. Türkiye’de genç ve yetenekli oyuncular var. Ben de yeni bir mücadele için buradayım. Burada futbolun ne kadar önemli olduğunu biliyorum. Herkes burada futboldan bahsediyor. Bu da benim için yeterli” dedi.

Daha önce Ali SamiYen’de oynadığını fakat bunları geçmişte bırakmak gerektiğini belirten Harry Kewell, “Artık önümüzde gelecek var. Ali Sami Yen’de oynayacak olmaktan dolayı oldukça heyecanlıyım” diye konuştu.

İstanbul’a gelmeden önce Türkiye’de oynamış Avustralyalı futbolcu arkadaşları ile konuştuğunu belirten Harry Kewell, Türk futbolu hakkında bilgileri aldığını söyledi.

HARRY KEWELL KİMDİR?

Harold (Harry) Kewell 22 Eylül 1978'te Avustralya Sydney'de dünyaya geldi. Gol yollarının yıldız ismi Leeds United ve Liverpool takımlarındaki performansıyla göz doldurdu. Avustralya Milli Futbol Takımın'da da forma giyen Kewell yeni sezonda Galatasaray için ter dökecek. Orta sahada oynayan yıldız futbolcu kanat oyunlarındaki üstün performansıyla hücüm hattında tehlike yaratabilen biri aynı zamanda takımın ikinci golcüsü olarak da görev yapabiliyor. Kewell, "Avustralya'nın en iyi ihracatı" olarak da adlandırılan futbolcu Avustralya Profosyonel Futbolcular Birliği üyesi. Yıldız golcü Leeds United kariyerinden sarı-kırmızılı ekibe karşı oynamıştı. Avusturalya'nın dünya futboluna kazandırdığı en önemli isimlerden biri olan Kewell 1.80 boyunda ve 29 yaşında. 1990'da Marconi Stallions'ın alt yapısında forması giyerek futbol kariyerine başlayan Kewell 1995-2003 yıllarında Leeds'te 181 maça çıktı 45 goıl kaydetti. Ardından Liverpoo'a geçen golcü burada 93 maçta sahaya çıkarken 12 kez rakip fileleri havalandırdı. Kewell ülkesinin ulusal takımında ise 30 maçta 9 gol kaydetti.

2000 senesinde tanıştığı İngiliz oyuncu Sheree Murphy ile 2004'te Las Vegas'ta evlenmiş olan Kewell'ın 3 çocuğu bulunuyor.

Kaynak:
taya isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)