AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 07-04-2008, 20:39   #12
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
Standart Tartışıyorum..TRT'nin Bir Kanalı Kürtçe Yayına Açılacak
Alıntı:
.:Alamet-i_Farika:. Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Murat_Emin Nickli Üyeden Alıntı
böyleleri adamı dağa çıkartır. kimse sıcak yuvasını evini arkadaslarını bırakıpta daha çıkmak istemez. firdevs gibileri görünce dağa çıkanlara hak veresi geliyor insanın !!!!!

tövbe tövbe.

kürt çocukları Türk askeri vursam diye sabırsızlıkla bekliyormuş!!! bu kadar terbiyesizlik olur mu? haddini bilmez dengesiz
Yanlış kelimeler kullanmayalım. Doğrular böyle anlatılmaz ki ... Eğer doğru olduğuna kanaatiniz var ise ona haiz kelimeler seçelim lütfen.

doğru söylüyorsunuz da sürekli sadece beni ikaz ediyorsunuz. millette beni tek suçlu görüyor. kabul ediyorum firdevsin yazısını görünce sinirlendim fakat sinirlenmeme sebep olan yazıyı görmezden gelmek olacak şey değil.

şu yazıya bakarmısınız:

Alıntı:
r.firdevs Nickli Üyeden Alıntı
bence taviz iyice şımaracaklar onlara hak vermemiz için önce adam gibi vatandaşlık yapmaları lazım ama yok.kürtlerin ufacık çocukları bile öyle dolular ki pkk propagandalarıyla bi an önce dağa çıksam da TC askeri öldürsem diye bakıyolar.ben birçok canlı örnek tanıyorum.

bölücülük, faşistlik, yalan, iftira ne derseniz var. bunlar apaçık ortada. ne yazık ki uyarılmıyor.

adam gibi vatandaşlık yapsınlar... şımaracaklar... bir an önce dağa çıkmak istiyorlar... tc askerini öldürmek istiyorlar... firdevs bunları söylüyor sonrada ben uyarılıyorum. :'(
Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)