![]() |
#21 |
![]() Kalabalık güzel..
|
|
![]() |
![]() |
#22 |
![]() babamda katıldı biraz önce geldi
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
![]() baban nereden katıldı yoksa samsundan mı?
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
![]() Trabzon olarak biz de oradaydık. En az 75 otobüs vardık. Bizim organizasyonda Memur-Sen etikiliydi, parti de organizasyondaydı. Yolculuğumuz biraz zoırlu geçti. otobüste takometre varmış, 80'le gidiyorduk. 6 saat gidiş 6 saat geliş 12 saat boyunca yollardaydık.Normalde 3-4 saat tutuyor Trabzon-Samsun.. Ben de + artı istiyorum.
![]() Müsiad'ın da destek verdiği mitingde Hak İş Başkanı Salim Uslu Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu Mazlum-Der Genel Başkanı Ömer Faruk Gergerlioğlu Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı (TGTV) Başkanı Necati Ceylan Genç Siviller adına Pınar isimli bir konuşmacı ve Ortak Akıl Hareketi Genel Koordinatörü Ayhan Ogan kürsüye çıktılar. Resimlerde çok güzel görünüyor ama katılım hoşuma gitmedi gezgin.. Meydan dolmadı bile, bakmayın siz resimlere, hayal kırıklığına uğradım, laikçiler kadar olamadık... Gezgin ilk defa gördüğüm o meydan hınca hınç dolmalıydı ve etraf da dolmalıydı. Bu mu koskoca Karadeniz?.. sadece Samsun o meydanı doldurmalıydı. Bizim ekipten biri orda akrabalarına uğradı. Adama demişler "ne işin var solcuların mitinginde" (hep laikçiler miting yapıyor ya)... Bu çok üzücü, bu bizim noksanlığımız. Mitingde, Asker Türküsü olarak bilinen "Ay Akşamdan Işıktır" için de ilginç bir uyarlama yapıldı "Ay akşamdan ışıktır / Yaylalar yaylalar / Söz daima halkındır / Dilo dilo yaylalar / Halk sözünü sağlam tut / Yaylalar yaylalar / Sanma bu halk unutur / Dilo dilo yaylalar." Ortak Akıl çok yeni bir oluşum, zamanla daha iyi tanınacaktır. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
![]() rize'den de arabalar kalkmış sabah 8:00 de ben uyanamadım o saatte :-[ :
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |