![]() |
#21 |
![]() Recai Kutanın lider vasfı tabiki yok.Bir lider Hocasına saygılı olur ama doğru bildiğini hocasının izini olmasa da yapar.Bunun içindir ki Tayyip Erdoğan liderdir,Recai Kutan Sadıktır.
|
|
![]() |
![]() |
#22 |
![]() ˙·٠٠•● Kutan liderini ziyaret etmiş siz burda kalkmış kutanın liderlik vasıflarını tartışıyorsunuz bence konu ile uzaktan yakından alakası olmayan bir tartışma
Erbakan bir döneme imza atmış Milli ve Manevi değerlere her daim sahip çıkmış ve sevilen bir Başbakanımızdır ona reva görüleni tartışacağımıza Kutanın liderliğini tartışıyoruz˙·٠٠•●••٠·˙ |
|
![]() |
![]() |
#23 |
![]() gereksiz kişilerin olduğunu hç sanmıyorum...
Bu forumda herşeyi tartışma özgürlüğümüz var ![]() |
|
![]() |
#24 | |
![]() Alıntı:
sonuçta kutan hocasıyla konuşmuş..benim de aklıma ilk bu geliyor...yazmam kadar doğal birşey göremiyorum :-* |
||
![]() |
![]() |
#25 |
![]() ˙·٠٠•● ben tartışmayın demiyorum Berika ama Kutanında acziyet içerisinde göstermeyin diyorum sonuçta bu adam çömez değil kaç tane partinin Genel Başkan Yardımcılığını yapmış Erbakan hocadan emir alması onun lider olmadığı anlamına gelmez˙·٠٠•●••٠·˙
|
|
![]() |
![]() |
#26 |
![]() Erbakanın iyi yönleri olduğu kadar kantarın topuzunu kaçırdığı da olmuştur.Durmadan yağlayıp ballayacak halimiz yok.Her konu altında o konu ile ilgili yan konular da tartışılabilir ne var bunda.
|
|
![]() |
![]() |
#27 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#28 |
![]() ˙·٠٠•● Tamam kardeşim neyi tartışırsanız tartışın banane :-*˙·٠٠•●••٠·˙
|
|
![]() |
![]() |
#29 |
![]() sana göre öyledir bize göre böyledir
zaten erbakan yapı itibariyle lider... Bir kitapta okumuştum erbakan erdoğan sivrilmeye başladığı için rahatsız olmuş ve saf dışı bırakmaya çalışmıştır. Yani erbakanın kutan gibi birini yardımcı seçmesi çok normaldir. |
|
![]() |
#30 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 5 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 5 Misafir) | |
|
|