07-09-2008, 16:20 | #11 |
OKUNDU BİLGİSİ GELMEYEN HATİMLER !!!
[b] Selamun Aleykum Arkadaşlar daha önce buradan duyuru yaptım ve ama neredeyse 5 ,6 aydır okundu bilgisi gelmeyen cüzler var.
Bu cüzlerin okunup okunmadığından emin olmadığımız için buradan bizler aramızda paylaşıp Hatimi tamamlayalım İnşaAllah 4. HATİM , 6. HATİM ve 8. HATİM' deki cüzleri kendi aramızda paylaşıcaz. Bu cüzleri alacak olan arkadaşlarım lütfen hemen karşısına ismini yazsınlar ve bu hafta Allah'ın izni ile bitirelim. 4 HATİM'den Okunacak cüzler 18.cüz - 19.cüz - 6. HATİM'den Okunacak cüzler 9.cüz - 8. HATİM 'den Okunacak cüzler 6. cüz - ------------------------------------------------------------------------------------------------------ 9. HATİM 'den okundu bilgisi gelecek cüzler 4. cüz - fazlrahmet 5. cüz - fazlrahmet 6. cüz - fazlrahmet 7. cüz - fazlrahmet 25. cüz - islam 10. HATİM 'den okundu bilgisi gelecek cüzler 13. cüz - .:Alamet-i_Farika:. 14. cüz -.:Alamet-i_Farika:. 15. cüz -.:Alamet-i_Farika:. 17. cüz - Aşk-ı İlahi 18. cüz - Aşk-ı İlahi 19. cüz - evren_kentli 30. cüz - Aşk-ı İlahi Bir Hatim bitmeden yeni Hatimde başlatmayalım. Buraya konu açarken buna dikkat edelim lütfen . |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|