AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 07-09-2008, 22:59   #31
Kullanıcı Adı
Berika
Standart **MÜSLÜMAN DEĞİL**
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Berika Nickli Üyeden Alıntı

müslüman değil
eee napcaz şimdii
ben şahsen müslüman olmayanları dışlamam
çünkü gün gelir hakiki müslüman olur
tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır
bugün eklediğin haber var hani
ezanı dinledi müslüman oldu
o günleri bu tavırlarla göremeyiz
bu benim düşüncem neyse size de saygı duyuyorum
Allah'a inanmaması,peygamberi kabul etmemesi bizi ilgilendirmez tabi,ilgilendirmediği içinde bunu tv'lerde reklam yapıyormuş gibi söylemesi saçma değil midir ? İnançsız olduğunu dile getirmesi başlıbaşına bir hakaret zaten.
Böyle söylemlerde bulunan birisine 'helal olsun,mert kadınmış,alkış,bravo,+1' denmesi beni rahatsız etti.Yoksa kimseyi ilgilendirmez inançsız olması.

Bu kadının söylemlerini hoş gören Cemil İpekçi'yi omzunda taşıması lazım :-*
hüdaverdi en azından ne olduğunu biliyoruz

ortada dolaşan münafıklardan iyidir bence

ama ne demek istediğini anladım

bana da cesurca geldi bu

müslüman olmayıp da gizleyen o kadar çok kişi var ki
Alt 07-09-2008, 23:04   #32
Kullanıcı Adı
evren_kentli
Alıntı:
Alıntı:
Berika Nickli Üyeden Alıntı

müslüman değil
eee napcaz şimdii
ben şahsen müslüman olmayanları dışlamam
çünkü gün gelir hakiki müslüman olur
tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır
bugün eklediğin haber var hani
ezanı dinledi müslüman oldu
o günleri bu tavırlarla göremeyiz
bu benim düşüncem neyse size de saygı duyuyorum
Allah'a inanmaması,peygamberi kabul etmemesi bizi ilgilendirmez tabi,ilgilendirmediği içinde bunu tv'lerde reklam yapıyormuş gibi söylemesi saçma değil midir ? İnançsız olduğunu dile getirmesi başlıbaşına bir hakaret zaten.
Böyle söylemlerde bulunan birisine 'helal olsun,mert kadınmış,alkış,bravo,+1' denmesi beni rahatsız etti.Yoksa kimseyi ilgilendirmez inançsız olması.

sorun olan bir insanın cesurca düşüncelerini ifade etmesi mi tv de?
yoksa birisinin bu düşünceyi desteklemesi mi?

ne olursa olsun düşüncelerini açıkca ifade edebilmiş helal olsun
Berika düşüncenden dolayı+ :-*
Bu arada unutmadan sen başkalarının düşüncelerini kesiyorsun
Eğer biz bu konuda nasıl söyler diyip kestirip atarsak kendi hakkımızı da mazlumluğa vurup destekleyeceğiz değil mi?
Bizi kısıtlayınca olmaz olamaz nasıl yaparlar feryad-ı figan
biri bizim yaptığımızdan özgürce düşüncesini söylerse olamaz öyle mi?
Peki bizim ne farkımız kaldı
evren_kentli isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-09-2008, 23:18   #33
Kullanıcı Adı
CHATLAK
Yıllardır fuhuş edepsizlik ve soysuzlaşma peşinde koşanları bugün hoşgörülmesi ve ilerici addedilmesine rağmen kendi değerlerine ve dinine bağlılığını ifade eden insanlara şimdiye kadar mürteci damgası vuruldu cıkıp bir acıklama yapmayan bu insanlar bugün ne olduda acıklama yapma gereği hissettirler
CHATLAK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-09-2008, 23:24   #34
Kullanıcı Adı
cartman
Alıntı:

İnanmadıgını saklasın mı :o Yaşadıgımız ülkede herkes inancını istediği gibi yaşarda itirafda eder buna ambargo mu koycaz :o Neyi savunuyoruz ne istiyoruz bi anlam veremedım
cartman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-09-2008, 23:26   #35
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
İnançsız olduğunu dile getirmesi hakaret olsada düşüncelerini dilegetirebilmeli tabi,buna bir şey demiyorum,ben işin burasından daha çok ona 'helal olsun,bravo ona' gibi söylemler.Ne zamandır küfre düşenler taktir edilebilir oldu ? Ben buna şaşıyorum.
Daha geçen haftalarda lezbiyenler-travestiler İstiklal Caddesinde yürüyüş yaptı.Bu insanları(!) lanetleyenler tıpkı bu insanlar gibi küfre düşen birini alkışlayıp el üstünde tutuyor.
İlginç baya.
Alt 07-09-2008, 23:33   #36
Kullanıcı Adı
cartman
Alıntı:
İnançsız olduğunu dile getirmesi hakaret olsada düşüncelerini dilegetirebilmeli tabi,buna bir şey demiyorum,ben işin burasından daha çok ona 'helal olsun,bravo ona' gibi söylemler.Ne zamandır küfre düşenler taktir edilebilir oldu ? Ben buna şaşıyorum.
Daha geçen haftalarda lezbiyenler-travestiler İstiklal Caddesinde yürüyüş yaptı.Bu insanları(!) lanetleyenler tıpkı bu insanlar gibi küfre düşen birini alkışlayıp el üstünde tutuyor.
İlginç baya.
Kimse onun inançsızlığını takdir ediyor mu :-\ Bu özgürlükçü söylemlerine karşı katıldıgını belirtmek o kadının tum hayatını tasdikler anlamına mı geliyor :o
cartman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-10-2008, 10:24   #37
Kullanıcı Adı
kefenci85
Açıkcası Lale Mansur'un İslam Dininin İçtiyadları bakımından söyledikleri doğru çünkü İslamın 5 Şartından Sadece birini yerine getirip kendini müslüman olarak gören bir kişi gaflet içindedir.Bu bağlamda Lale Mansur açık sözlülükle kendisininde bu şartları yerine getiremediğinden böyle bir söz söylemiştir.Ayrıca Lale Mansur cehapeli kafirlerden sadece birisi olan önder sav'dan bile daha mert'dir...
kefenci85 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-10-2008, 10:36   #38
Kullanıcı Adı
parabol
İnanmıyorum ya tartşılan şeye bak..Kadın destek veriyor size inanmak zorunda değil o da diğerleri gibi olmaz kardeşim lailklik var deyip başörtüsüne karşı olabilirdi ama destek oluyor...

Aynı şey Cemil ipekçi içinde geçerli...Adam sizi savunsun her konuda destek vesin ama sen onu sırf eşcinsel diye dışla bir yığın laf et..yazık ya....

İnsanların hayat şekiileri bize uymuyor diye eleştiremeyiz suçlayamayız..

Unutmayın ki inanmayan biri içinde (lale mansur) sizin hayat şartlarınız ters ve ilginç geliyor...ama size destek oluyor ama siz bu büyüklüğü göstermeyi beceremiyorsunuz
parabol isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-10-2008, 11:38   #39
Kullanıcı Adı
elif zeynep
Üniversitelere başörtülü öğrencilerin alınmamasını yanlış bir tutum olarak değerlendiriyor, ama bu sadece söz de kalıyor kanaatimce. Yanlış buluyorsan, sanatçı demek toplumun sorunlarından kopuk anlamında olmadığına göre bir sanatçısın, çıkarsın destek verirsin; ama bu kimseler duruma göre tavır alırlar. Böyle demesine bakmayın, epey hoşgörülü davranmış, cesurda, destek de vermiş kendi çapında. Ben işte destek verip, köstek olma yolunda gidenlerden ne beklenir bilmem artık.

Bu kimse, bu gününe kadar müslümanlara o kadar psikolojik baskı uygulandıki halen de uygulanıyor çıkıp bir şey söylemedi, bir konuşmasında deyinmedi bile,

şimdi nereden bu zeytin dalı anlamadım. öyle söz söyleyip arkaya sinmekle olmuyor. Ben burda hoşgörü gösterecek bir taraf görmüyorum. Görmem de

mümkün dahilinde değil zaten.
elif zeynep isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-10-2008, 11:46   #40
Kullanıcı Adı
Meftun
Alıntı:
parabol Nickli Üyeden Alıntı
İnanmıyorum ya tartşılan şeye bak..Kadın destek veriyor size inanmak zorunda değil o da diğerleri gibi olmaz kardeşim lailklik var deyip başörtüsüne karşı olabilirdi ama destek oluyor...

Aynı şey Cemil ipekçi içinde geçerli...Adam sizi savunsun her konuda destek vesin ama sen onu sırf eşcinsel diye dışla bir yığın laf et..yazık ya....

İnsanların hayat şekiileri bize uymuyor diye eleştiremeyiz suçlayamayız..

Unutmayın ki inanmayan biri içinde (lale mansur) sizin hayat şartlarınız ters ve ilginç geliyor...ama size destek oluyor ama siz bu büyüklüğü göstermeyi beceremiyorsunuz
:-*

Alıntı:
elif zeynep Nickli Üyeden Alıntı
Üniversitelere başörtülü öğrencilerin alınmamasını yanlış bir tutum olarak değerlendiriyor, ama bu sadece söz de kalıyor kanaatimce. Yanlış buluyorsan, sanatçı demek toplumun sorunlarından kopuk anlamında olmadığına göre bir sanatçısın, çıkarsın destek verirsin; ama bu kimseler duruma göre tavır alırlar. Böyle demesine bakmayın, epey hoşgörülü davranmış, cesurda, destek de vermiş kendi çapında. Ben işte destek verip, köstek olma yolunda gidenlerden ne beklenir bilmem artık.

Bu kimse, bu gününe kadar müslümanlara o kadar psikolojik baskı uygulandıki halen de uygulanıyor çıkıp bir şey söylemedi, bir konuşmasında deyinmedi bile,

şimdi nereden bu zeytin dalı anlamadım. öyle söz söyleyip arkaya sinmekle olmuyor. Ben burda hoşgörü gösterecek bir taraf görmüyorum. Görmem de

mümkün dahilinde değil zaten.
kusura bakmayın ama bazen araştırmadan konuşmamak lazım gelir...

lale mansur 22 temmuz seçimleri boyunca baskın orana destek oldu...liberal yani....

okan bayülgenin programı da dahil olmak üzere programlara çıktı başörtüsü özgürlüğünü savundu...

el-insaf yahu....lügatın dediği gibi inançsız olmasına saygı istemiyoruz...bu kadının inançsız olsa bile bize özgürlük istemesine saygı duyun diyoruz...

herkes müslüman olamaz (inşallah allah hidayet verir) inanmayan bir insana önce Allahı kabul et,sonra bizi savun diyemezsiniz ne yaman bir çelişki bu ya....

neyse sizler istediğinizi savunun,istediğinize küfredin....

ama ben benim hakkıma riayet eden herkese saygı duyacağım,duacısı olacağım.....
Meftun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir)