![]() |
#841 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#842 |
![]() Evlilikte başarı, yalnız aranan şahsı bulmakta değil; aynı zamanda aranan şahıs olabilmektir...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#843 |
![]() Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#844 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#845 |
![]() Ayriliklar küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir.Tipki rüzgarin mumu söndürüp yangini güçlendirdigi gibi...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#846 |
![]() "De ki: 'Ey kitap ehli! (Gerçeği) görüp bildiğiniz hâlde, niçin Allah'ın yolunu eğri ve çelişkili göstermeye yeltenerek inananları Allah'ın yolundan çevirmeye kalkışıyorsunuz? Allah, yaptıklarınızdan habersiz değildir.' [ Ali İmran Suresi 99 ]
|
|
![]() |
![]() |
#847 |
![]() Sar beni başkasına yasakla,al beni sevdam kucakla,bir daha gelsem şu dünyaya,yine seni severdim bu aşkla...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#848 |
![]() ummadığın dağlara kar yağsa...
umduğun dağlarda kar erirmi? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#849 |
![]() “Doğru bildiklerini anlat,ama akıl vermeye kalkma,anlatılanları iyi dinle, ama hepsini doğru sanma. Sesiz kalmak,birşey bilmediğini anlamana gelmez, çok konuşmakta çok şey bildiğini göstermez. Herkesi kendine eşit gör, her kim olursa olsun bir insanı küçümsemek akılsızlık,çok büyük görmekte korkaklıktır. Cesaret akıldan gelirse cesarettir,bilgisizlikten gelirse cehalettir.”
|
|
![]() |
![]() |
#850 |
![]() ''Sana kötülük yapan kimseyi ona iyilik yaparak cezâlandır.''
HZ. ÖMER (R.A.) |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 54 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 54 Misafir) | |
|