![]() |
#171 |
![]() YA KAVGAMI ETMEK İSTİYOSUNUZ KAPATIN LÜTFEN ŞU KONUYU
YETİŞKİN BİRER İNSANSINIZ YAKIŞMIYOR VALLAHİ YENİ GELEN BİRİSİ OLS GÜLER |
|
![]() |
![]() |
#172 |
![]() pardon ama ben redbullun ne old.bilmediğim için ama yinede uyarırız arkadaş bakın bu konuda öyle bir soru olmadı için sadece kola olanı söyleyin oldumu kardeş
neyse bu konu burda kapatılsın sadece taışma amacı ile sunulacak anlasdışdımı |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
![]() hoppala bi tartışma eksikti oda başlıyor
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
![]() genç yakışıklı ve iyi bir siyasetçiyim ama kendimde ileriyi göremiyorum çünkü
fazla asabiyim |
|
![]() |
![]() |
#175 |
![]() 1-Saat kaç ? 21:43
2-İsim? emre 3-Doğum tarihin ve burcun ne ? balık 4-Dövmen varmı ? yok 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu? hayır 6-Pepsi mi Coca coLa mı ? 8-Tercih ettiğin rakam ? 10 9-Sevdiğin müzik türü? pop 10-En sevdiğin çiçek ? gül 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? 12-Sevdiğin renkLer? sarı kırmızı 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun? 14-A$ıkmısın? evet 15-AiLeiLen mi tek mi? aile 16-Tuttuğun takım ? galatasaray 17-OLmazsa oLmazın ? 18-Senden uzakta ya$ayan arkada$ın? 19-Hayatında neyi deği$tirmek isterdin ? 20-Uyandığında iLk dü$ündüğün $ey? 21-En nefret ettiğin hareket? 22-Ba$ka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin? 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin? 24-Takma adın ? 25-En sevdiğin spor? futbol 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü? kısmen 27-Konu$tuğun diLLer? türkçe 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? 29-$imdi saat kaç? 16:45 30-hangi okulda/lise de okuyorsun?? sümer i.o.o |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
![]() 1-Saat kaç ? 3:35
2-İsim? emre 3-Doğum tarihin ve burcun ne ? 1987-oğlak 4-Dövmen varmı ? asla 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu? hayır 6-Pepsi mi Coca coLa mı ? çamlıca gazoz (makara yapmıyorum) 8-Tercih ettiğin rakam ? 54 9-Sevdiğin müzik türü? özgün 10-En sevdiğin çiçek ? kararsızım 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? nefret etmekten pek anlamam 12-Sevdiğin renkLer? yeşil,siyah 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun? hedeflerime ulaşmış 14-A$ıkmısın? hayır 15-AiLeiLen mi tek mi? ailemle 16-Tuttuğun takım ? Sakaryaspor 17-OLmazsa oLmazın ? Ailem 18-Senden uzakta ya$ayan arkada$ın? var 19-Hayatında neyi deği$tirmek isterdin ? bilmiyorum 20-Uyandığında iLk dü$ündüğün $ey? yemek yemek 21-En nefret ettiğin hareket? bilmiyorum 22-Ba$ka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin? neden istiyeyim ki 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin? bişey söylemek isterdim 24-Takma adın ? yok 25-En sevdiğin spor? Futbol 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü? ikisinin arası 27-Konu$tuğun diLLer? Türkçe 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? Sakaryaspor 29-$imdi saat kaç? 3:39 30-hangi okulda/lise de okuyorsun?? Sakarya Üni. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
![]() 1-Saat kaç ? - 03:54
2-İsim? - Nihat 3-Doğum tarihin ve burcun ne ? 01.09.1983 - Başak 4-Dövmen varmı ? - Yok 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu? - Evet 6-Pepsi mi Coca coLa mı ? - Cola Turka 8-Tercih ettiğin rakam ? - 13 9-Sevdiğin müzik türü? - HardRock 10-En sevdiğin çiçek ? - Gül 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? - Kızlarla tanışmak amacıyla yapılan tüm sohbetler 12-Sevdiğin renkLer? - gök mavisi 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun? - İşimde başarılı bir kul olarak. 14-A$ıkmısın? - Bilmem (önce tanımı hakkında konuşmak lazım) 15-AiLeiLen mi tek mi? - ailem ile yaşıyorum (eğer bunu soruyorsan) 16-Tuttuğun takım ? - Türkiye A milli takımı (futbol - basketbol vs..) 17-OLmazsa oLmazın ? - Ailem 18-Senden uzakta ya$ayan arkada$ın? - ee? var 19-Hayatında neyi deği$tirmek isterdin ? - hiçbirşeyi 20-Uyandığında iLk dü$ündüğün $ey? - Kahvaltı yapmak 21-En nefret ettiğin hareket? - Bunlar bende saklı kalsın :D (o kadar samimi olamayız heralde!!) 22-Ba$ka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin? - Yine kendimi seçerdim. 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin? - Özür dilerim. 24-Takma adın ? - micronihat 25-En sevdiğin spor? - ?? (Bi sanal akıncının spora ayıracak vakti yok.) 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü? - Buna arkadaşlarım cevap verir. 27-Konu$tuğun diLLer? - ingilizce 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? - s.a 29-$imdi saat kaç? - 04:04 30-hangi okulda/lise de okuyorsun?? - Metalurji ve Malzeme Mühendisiyim. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
![]() 1-15:50
2-SERCAN 3-27.03.2007 4-HAYIR 5-HAYIR 6-COLATURKA 8-7 9-BELLİ OLMAZ 10-LALE 11-BAĞIRARAK KONUŞMA 12-SARI 13-ÇOK İYİ 14-HAYIR 15-AİLEMLE 16-FENERBAHÇE 17-BİLGİSAYARIM 18-ÖZGÜR 19-ÇOK ŞEYİ 20-GÜNÜN NASIL OLACAĞI 21-EL HAREKETLERİ 22- ![]() ![]() 23-HERŞEYİ SÖYLERİM 24-CAN 25-FUTBOL 26-AÇIKSÖZLÜ 27-İNGİLİZCE,TÜRKÇE 28-GÜZEL 29-15:53 30-BELLİ DEĞİL YENİ GELDİM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
![]() 1-Saat kaç ? ---16:27
2-İsim? ---AYŞEGÜL 3-Doğum tarihin ve burcun ne ? ---22ŞUBAT yani balığım en duygusalından 4-Dövmen varmı ? ---hevesim vrdı ama yaptırmadım 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu? ----olmam mı bea 6-Pepsi mi Coca coLa mı ? ---d)hiç biri illa birini söyle dersen "cola turka" sonuna kadar 8-Tercih ettiğin rakam ? ---6 ama nedenini sorma bende bilmiyorum 9-Sevdiğin müzik türü? --- farkeylemez ayrım yapmam 10-En sevdiğin çiçek ? ----adımdan ötürü GÜL 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? ----yalakalık yapılan sohbetler 12-Sevdiğin renkLer? ---gri biyah beyaz 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun? -----güzel yrlerde ihracat müdür ithalatta olur....;) 14-A$ıkmısın? ----maalesef 15-AiLeiLen mi tek mi? -----ailemle 16-Tuttuğun takım ? ----bu da sorumu tabiki fEnErBaHçE 17-OLmazsa oLmazın ? ----ailem,hırslarım , kariyerim.... 18-Senden uzakta ya$ayan arkada$ın? ----hangisini sayım ![]() 19-Hayatında neyi deği$tirmek isterdin ? ---- parasal durumumu 20-Uyandığında iLk dü$ündüğün $ey? ---bi gün daha geride kaldı zaman çok hızlı noolcak böle ya 21-En nefret ettiğin hareket? ----el hareketi 22-Ba$ka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin? ----güler sabancı 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin? 24-Takma adın ? ----ayşeçiçek gülayşe....vs vs 25-En sevdiğin spor? -----yüzme 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü?---açıksözlüyüm 27-Konu$tuğun diLLer? -----türkçe var da işte en zayıf nokta ingilizce ileri düzeyde ama konuşma zayıf ![]() ![]() 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? -----hayırlı günler , hayırlı işler , hayırlı akşamlar vs vs 29-$imdi saat kaç? 16.36 30-hangi okulda/lise de okuyorsun??-----fatih üniversitesi 2. sınıf öğrencisiyim |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
![]() .15:32
.AYŞEGÜL .TAM BİR YAY BURCU KADINI ![]() .DÖVEM Mİ?KLIMDAN BİLE GEÇİR MEM... .AŞK MI 1 KERE OLDUM AMA FENA OLDUM ![]() .NE PEPSİ Sİ NE KOLASI ARKADAŞLAR ÇOK ZARARLI .UĞURLU SAYIM VAR 8 .MÜZİK HAYATIMIN KESİNLİKLE OLMAZSA OLMAZI ASLA AYIRT ETMEM KULAĞIMA HOŞ GELSİN YETER ![]() .TABİ Kİ GÜL EN KIRMIZISINDAN... .YALAN SÖYLEYEREK TAVLANMAYA ÇALIŞTIĞIM SOHBETLER,KENDİNİ ÇOK AKILLI SANIOLAR.... .BEYAZ,SİYAH,MAVİ,PEMBE VE KIRMIZIIII .KENDİMİ İLERDE BİR BAKAN OLARAK GÖRÜYORUM.. .EVET AŞIĞIIMM ![]() .AİLEMLE .TABİ Kİ GALATASARAY CİM-BOM-BOM ...... .AİLEM VE PROJELERİM .BİR SÜRÜ ![]() .TAKMA ADIM ![]() .KOŞU .FAZLA AÇIK SÖZLÜYÜM ![]() .KULLANDIĞIM EN FAZLA SÖZLER ![]() .ŞİMDİ SAAT:15:57 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 11 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 11 Misafir) | |
|
|