![]() |
#21 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
![]() Alıntı:
allah sizi bildiği gibi yapsın ya.... üniversitelerde kapalı....kayda gelince şart koşarsınız artık...ilk kez yaptığınız bir şey değil ya... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() bu arada sen ezilmissin, ezilecegin kadar bu arada bana hala daha kac paralik adam oldugunu söylemedim basacam alacam dedim hemide abd dolariyla 8) |
||
![]() |
![]() |
#24 |
![]() Ahh siz kemalistlerin ikide bir çıkıp Başörtüsüne Şeriat'a hakaret etmeleri ile danimarkadakilerin karikatürleri arasında hiç fark yok.Ama Danimarkadakilere sesimizi yükseltebiliyoruz fakat içimizdeki irlandalılara ses çıkaramıyoruz.Onun da günü gelecek.Mekke'de ilk günler çektirilen azaplar nasıl son bulduysa buradaki de bir gün son bulacaktır.Çağdaş Lehebleri de Allah'ın cezalandıracağı gün gelecektir.Bakalım babaları evlatlarına o zaman sahip çıkabilecek mi ?
Ayrıca bu tür ajdarın şarkılarından daha saçma konular bugünden sonra açmayız heralde değil mi ? Çamhuriyet mitingleri yapılacaksa yapılır,bu hiç bir Ak Partiliyi ilgilendirmez,anca sizin gibi çağdaş leheblere gülmemize vesile olur o kadar ;) |
|
![]() |
![]() |
#25 | ||
![]() Alıntı:
Niye arkadaşım sen benim cahil oldugum olmadıgım konusunda fikir belirtemezsin.Gel tartışalım msn den ama lafı çarpıtmadan cevap ver şimdi varmısın |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |||
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |||
![]() Alıntı:
kusura bakma ben msn e her ipini koparani kaydetseydim isim vardi, sen git adam ol gel burada fikrin neyse konus.. bu arada sen degil aga baban gelse ne yazar birak bu sümsük coluk, cocuk ayaklarini 8) |
||||
![]() |
![]() |
#28 |
![]() Var mısın ,yok musun yarışmasını hatırladım birden :P :D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
![]() bence üye olmalarında hiç bir sakınca yok. gülmek ömrü uzatır ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir) | |
|
|