sen kafani yorma muhittin birak onu ak partilielr düsünsün.. ak partinin nasil teveccüh aldigi bellidir sizide anliyorum benimde kuyruk yaram olsa bende zama, zoma sarilirim muhittin
Hayatımda ilk defa zamlardan hoşlanan birini görüyorum. İlginç. Hem de çok ilginç.
Anlasildi zeka problemi var o nedenle daha acik yazayim .. bak simdi muhittin diyorum ki eger halk sikayetciyse gerekeni yapar, sen o beynini yorma malum zaten sana yetmiyor böyle derin konulara hic yetmez ...
Gecen secim önceside biz bu masallari dinledik 6 yilda ilk defa küresel nedenlerden dolayi olusan zamdan birsey elde edecegini sanan senin gibilere tavsiyem dillerini disari cikartip, avuclarini genisce acip sonra güzel bir sekilde avuclarini yalamasi 8)
Seçimlerden sonra dediğinin tam tersi olmasın. Küresel neden diyerek iyi bir kaçış yolu bulmuşsunuz. BRAVO.
Secim olali daha bir sene oldu muhittin ne sabirsizsin yarin secim olsa yine degisen olmayacak .. muhittin sen anlar misin ekonomiden, muhittin sen anlar misin ekonomik göstergelerden anlasaydin konusmazdin..
egede bir terim vardir "ekmek var yicen mi" siz arastirmadan, ögrenmeden elma pis, agzima düs istiyorsunuz eger birsey biliyorsan konus örnek alsinlar yada en iyisi susta adam sansinlar muhittin!