kadiköyde miting ha ne kadar demokratlar ya orası zaten cehape .Türkiye genelinde yapsanıza cumhuriyet (anticumhuriyet)mitinglerini.Görsek ne kadarsınız.
anticumhuriyetciler kimler sizden baska varmı
Biz sizin gibi saymıyoruz "biz kaç kişiyiz" diye. :D :D :D
yok olmaya mahkumsunuz o yuzdendir serefli Subaylar sizlere bunları soracak gene daragacında düsükler imralıda
Arkadaşım biraz sakin olur musun. Ne genç subayı, ne İmralısı. Sen darbeci misin. Biraz demokrat olmayı denese.
Ülkemiz 3 tane darbe ve bir sürü muhtıra geçirdi. Yapılan her darbede, her muhtırada demokrasiden, özgürlüklerden bir adım daha uzaklaştık. Ak Parti yi beğenmiyor olabilirsin, ki ben de beğenmiyorum. Ama senin gibi ihtilal çağrısı, darbe çığırtkanlığı yapmıyorum. Seçimle gelen seçimle gider. Bu ülkenin insanı CHP yi MHP yi vs sini iktidara getirmiyorsa, bu partiler çeki düzen vermesi gerekir demektir. Muhalefette de sorun var demektir.
Demokrasiye bir nebze olsun inanıyorsan, darbeleri savunmasın.Ne çabuk unutuldu, 12 Mart ve 12 Eylül'ün sol cenahta açtığı yaralar.
Tabi beyefendi solcu mu onu da bilmiyoruz? Ağzına anti-emperyalizm lafı ile sömürü lafını çok alıyor ama dile getirdiği kelamların enternasyonel sol ile alakası yok. Hangi gerçek sosyalist, askeri darbeyi desteklee? Benim bildiğim, he türlü zorba ve otoriteye karşı işçiler önderliğinde proleter devrimi savunur sosyalistler. İşçi bulamadınız da sırtınızı askere mi dayadınız ?