![]() |
#11 | |||
![]() Alıntı:
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() bursa ve ilçeleri ve bursaya yakın illerde ortak akıl harekatı mitingi olacak diye duyurular yapılıyor, inşallah katılım çok olur.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||||
![]() Alıntı:
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() Çok istiyorum gitmeyi ama işim var o gün
![]() Bursa'da olan arkadaşlar katılım gösterin; sadeceali, Nagihan, maviinsan ve diğerleri ;) |
|
![]() |
![]() |
#15 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
![]() 19 Temmuz 2008 Cumartesi günü yapılacak olan Ortak Akıl Hareketi Bursa Mitingi için İstanbul'dan ücretsiz otobüs kaldırılacaktır. Ortak Akıl Hareketini destekleyen vakıf ve derneklerin mitinge katılacak kişi sayısını en kısa zamanda telefon veya mail yoluyla bildirmeleri rica olunur.
Tel: 0 212- 533 51 78 e-mail: [email protected] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
![]() Arkadaşlar birşey soracağım.Ortak akıl hareketinde evleri arama olayı var mı ? :o
Olay şöyle: Dün akşam evi biri aradı.Konuşmaya "Merhaba" ile başladı.Tam ben cevap verecektim .Laf ağzımda kaldı :D Meğer band kaydıymş :D Egemenlik kayıtsız şartsız Milletindir gibi cümleler kurdu. Ve Cumartesi Mitinge davet ediyoruz dedi.Bursa Famora meydanındayız . Sizleri de bekliyoruz dedi .Şaşırdım . Hoşuma da gitti . :D Biri dalga geçmiş de olabilir. .. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
![]() telekomla anlaşmışlardır..
seçim zamanı da bir meymenetsiz baykal bir canım başbakanım hiç boş bırakmadılar sağolsunlar :D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |