AK Gençliğin Buluşma Noktası
Mizah - Komedi AK Parti Forum, Mizah - Komedi içeriklerimiz.

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 08-15-2007, 11:55   #1
Kullanıcı Adı
mesudum47
Standart ÖĞretmenlerden İŞİtİlen Komİk Azarlar:::)))
iyi bulmuşsunuz birbirinizi. asit-baz-konjuge çiftleri gibisiniz.
-birleşince tuz oluyoruz di mi hocam? ehihi.
-kapa çeneni evladım.

coğrafyacıdan sözlüye kaldırdığı öğrenciye yöneltilen "bir dahaki sefere de bilemezsen seni lastik top gibi havaya atar tutarım" şeklindeki cümle...

- ne biçim ayakkabılar onlar be, burası marmara etap oteli mi ?
- höyyynnnkk?

----ulan kuru fasulye gibi kaynıyorsunuz!!!

- ---beni kızdırmayın adamın tezekten heykelini yaparım ben!!! b.kherifler..

----yeni silinmis koridorda yuruyen ogrencilere:
-oğğluuuum!!! yerlere basmayııııın!!
-

-----deniz isimli bir arkadaşa ;
- seni dağlara oturturum, volkanik göl olursun !!!
(bkz: çaktırmadan küfür etmek)

-----oglum papyon gibi gulme...

demisti bi hocamiz,sonra butun sinif yarilip "hocam papyon gibi nasil gulunur?" diye sordugunda tahtaya papyon agizli bi adam cizmisti

-----zil çaldığı halde pencereden bakan bir kıza okul müdürü:
-ştt! kız! ne oturuyon pencerenin önünde öle? kendini saksı mı sandın?
-
----- siz evde de mi sıraların üzerinde geziyorsunuz ulan!!!

----bu azarlamaları yapan bir edebiyat öğretmeni idi.sonra birtakım hadiseler yüzünden bir ilkokula türkçe öğretmeni olarak gönderildi.----

öğretmen*:yauuuuv yavrum egemiien*!!bak sen çok konuşuyorsuuuuuun,sinirlerimi bozuyorsun.zaten bu sınıfta huzuru bozanların sayısı bi elin parmaklarını geçmez,6-7 tanieee.isim vermek istemiyorum ama bunlardan biri de abdullaaaah...
sınıf gülmekle parçalanmak arası bişeyler yapmaktadır.

öğretmen*:bak yavrum egemien,başkaaan*,ben senin aileni de tanırım,hepsi de çok muhterem insanlardır(gittikçe sinirleniyor) p...vengin oluuuu!!!!!
(hızla arkasını döner,kıkırdamakta olan birine* : ne gülüyorsun sığır sürüsüü)

-----tanıdıgım en kral hoca aykut turunç*dan:
sınıfta herkes tahtaya donuk bicimde oturuken ben masamı yan cevirmistim ve kapinin yaninda oturuyordum(tahtaya dik diyelim)
hoca:len dingil ne o halk otobuslerindeki biletciye ozendin galiba

----kravatı omuzunda olan bir arkadaşa
hocağlum okula motorla mı geldin sen?

-----sene fi tarihii. lise sonun kizismis oys oncesi aylarinda tam arka siramda oturan arkadas bayan kimya hocamiza bir soru soruyor , olaylar gelisir:

ogrenci: hocam simdi azotlu bilesiklerdee hedee hodoo hebele
kimyaci: simdi o durumlar da once boru dusunmelisin..
on sira(biz): muohhahahahahahaha
kimyaci(bize): erkek olsaydim size birsey derdim ben ama.....

o gun bugundur dusunuyorum acaba ne diyecekti sevgili hocamiz...

-----mag danılls(mc donalds) salonumu zannettiz kızım burayı?!(edebiyat öğretmeni)

-----kuyruğunuzu ağzınıza sokup camdan sallandırırım sizi. (tüm sınıfa, diyecek kelime bulamıyorum)

-----duvarla ilişkini sağlarım senin(nasıl bir hayal gücü vay beee)

------lisede matematik dersindeyiz. okulda meshur bir ogretmenin dersi. tahtaya yazdigi soruyu cozerken bir yere takiliyor. orada sira arkadasim aynen soyle diyor...
- hocam, zorlanıyorsunuz galiba !
- zorlanan bensem, neden ses senden cikiyor ?
topluluk o anda iptal olur. ben zaten yere dusmemek icin siraya yapismisim. ah be sira arkadasim lisenin son gunlerinde tum karizmani yedi bu adam, ama sen kasindin(ne diyim bilmemki)

------yerlere star gazetesinin magazin ekinden en açık saçık resimlerin bulunduğu sayfalar atılır ve hocanın bunları görünce vereceği tepki beklenmeye başlanır. sonunda avına sinsice yaklaşan abdullah tunca yavru ceylanları görür ve;

-evladım bunlar ne?! -sınıftaki kızları işaret ederek- bunlar varken niye kağıt parçalarına bakıyorsunuz...

------hala oyunda oynaştasın fatihin istanbul'u fethettiği yaştasın!
öğrencinin verdiği cevap daha iyidir:
- sen akşemsettin olaydın ben de fatih olurdum hoca!(anlayana)

-----istiklal marsi toreni icin toplanmistir ucyuz kadar ogrenci. hoca kursude insanlari duzene sokmaya, marsimizi daha da guzel (!) soylememizi saglamaya calismaktadir. bu sira da "giprasmaya" devam edenlere hoca

bagg, bagg ismini vermek istemiyom ozgur salkimoglu, beni mecbur etme
355 murat rezil etme kendini ismini soyletip de

seklinde ayar vermistir.

----icel anadolu lisesinde bir yaz gunu..hava falan felaket sicak,nazmi demir azimle matematik dersini islemeye calisir..bir iki susun der,bakti sallayan yok
-bana bakin kapiyi pencereyi kapatir,hepinizi bogarim icerde

-----yine bir beden dersi...muayyen günlerinde *olmadıkları halde beden dersine katılmak istemeyen ama mazeret olarak "hastayım hojam" diyen kızları kastederek öğretmen şöyle bağırır:
-anlamam ben ay başı, yıl başı herkes derse girecek!!!

-----sigara içerken yakaladığı bir öğrencisine:

-bana bak! koyarım eroini sırana, derdini mahkemede anlatırsın sonra..

lise sıralarında kız öğrencinin kahküllerinin gözünün içine girdiğinden rahatsız olan öğretmen dayanamaz ve bağırır:

-kızıııım, o bilmemnelerini bilmemnerelerinin üzerinden kaldır!

(bütün sınıf,kızın bilmemneresinin ne olduğunu anlayacam diye epey kafa patlatmıştı)

------hoca artık dellenmiştir
hoca: fear (ÖĞRENCİNİN KODU)yeter artık numaran kaç senin
öğr: 227
hoca: (elindeki kağıda 227 yazıp arkasını döner, masasına doğru yürür)
öğr:: 8x xx
hoca: ?
öğr:: ama gece 11 den sonra aramayın internette oluyorum hocam.
hoca: (kulaklarından duman çıkararak) oğlum ben ev numaranı değil, okul numaranı soruyorum! numaran kaç?
öğr:: (sanki sonuna başka bir numara ilave edecekmiş gibi bir tonlama ile) 400
hoca: (4 yazar, bekler) dörtyüz kaç oğlum?
öğr: (aynı gıcık tonlama ile) 400
hoca: ya tamam da dörtyüz kaç?
bu bir süre böyle sürer
öğr: hocam dörtyüz işte. ille de sonuna rakam istiyorsanız dörtyüz kök üç olsun.
hoca: (iptal olur) çabuk git kendini disipline ver!!!
sınıf: (dağılır)

-------almanca dersi... saydığımız sevdiğimiz bir arkadaşımız arka sıraların birinde elindeki raketle pinpon topunu sektirmeye uğraşır. nihayet hoca farkeder:
- hadi siz üçünüz dışarı çıkın yavrum!
- kimler hocam?
- siz, siz! diyerek bahsi geçen şahsı gösterir.
- hocam diğer iki kişi kim?
- oğlum sen, raket ve top... al arkadaşlarını da çık bakayım dışarı!!!

-----x lisenin'nin ceketleri yeşildir. ben sınıfın en arka sağ köşesinde oturmaktadır. sınıfın orta sol tarafında birileri birşeyler yapar. hoca onları sınıftan atmak için şu talihsiz cümleyi kurar
hoca: hey sen, yeşil ceketli, çık dışarı
olayla alakasız olan ve tam zıt köşede oturan, haliyle herkes gibi yeşil ceketli fear koşarak sınıftan çıkar. arkasından sınıf kopar.

-----bir ogrenci derse arkasina basinca garip bir ses cikaran kalem getirmi$tir. bu kalem tabii ki elden ele dola$makta ve derste "bik bik" sesler cikarmaktadir. dersin hocasi tahtaya yazi yazarken ilk uyarisini yapar:

- o sesi yapmayin cocuklar*...

ancak sinif pek umursamami$ ve kafasina gore takilmakta, bu me$hur kalem elden ele sinifin en arkasinda dola$maktadir. hoca ikinci uyarisini da yapar.

- cocuklar o sesi cikarmayin.

hala hocayi dinlemeyen sinifta kalem alemden aleme akmakta*, "bik bik" $eklinde sesler cikararak sinifin on siralarina kadar ilerlemektedir. bu sirada hoca ani bir $ekilde 180 derece doner, ellerini iki yana kabadayi gibi acar ve hayatim boyunca unutamayacagim cumleyi kurar:

- kim lan - p...enk! erkeklik damari basiyorsa ciksin ortaya.

o an kalem kimdeydi bilmiyorum ama buyuk ihtimal ile o ki$i kalemi david copperfield edasi ile yok etti*. hoca ise biraz daha bagirarak dersi terkedip gitti.

------evladim sen daha yeni sunnet oldun galiba?
+?!
[gomlegini pantalonunun icine sokmamis olan erkek ogrenciye soyluyor]

-----çıldırmıs lise sonların ağızlarında lolipop, test cozduğunu goren beden hocası'ndan:

- kızım ağzınıza sokacak baska sey bulamadınız mı?
- hocam nası ya*?
- sus bı de ağzı doluyken cevap veriyor

-----beden dersi..öğrencilerden birisi : *
-hocaaaaam bahçeye çıkalım mı?
-kes be!..hayırsızlar,bu havada(şiddetli yağmurve soğuk) bahçeye çıkılır mı,ateşli tandırlar sizi..

----"bana bak o gozluklerini sana lens yaparım"

----- sen siranin altina baksana bi
- neden hocam ehiehie
- cenen düsmüs olabilir!
- eihkk k!

----dinci'nin dersi.
öğrenci sözlüde , fatiha'yı okumaya çalışmaktadır:

"bismillahir rahmanir rahim, elhamdülillahi rabbil alemin , errahmanir rahim, eşhedüenlailâheillâllâh ve eşhedüenne muhammeden addühû ve resûlüh. amin "

yusuf bahri köstekçi: ne o evladım , vahiy mi geldi.

mesudum47 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)