AK Gençliğin Buluşma Noktası
Trabzonspor (TS) AK Parti Forum Trabzonsporlular !

Stil
Seçenekler

Alt 07-22-2008, 17:23   #1
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Standart Gündemden Kısa Kısa..
Senegalli kalecinin, ‘Gelip idmana çıkayım’ teklifi kabul görmedi

Trabzonspor’un sözleşme imzalatmasına karşın kulübü Lille ile sorununu çözemediği için sürüncemede kalan Tony Sylva’nın, “Kulübümle sorunumu çözerim. Bu o kadar önemli değil. Gerekirse FİFA aracılığıyla bu işten sıyrılırım. Trabzon’a gelip idmanlara çakayım’ dediği kaydedildi. Ancak bu öneri karşısında yönetimin kesin bir tavır ortaya koyarak, “Kesinlikle böyle bir şey istemiyoruz. Kulübünle sorununu çözmeden gelmen, bizim zor duruma düşmemize neden olur. Transferin gerçekleşmediğinde de beceriksizlikle suçlanırız. Bu nedenle önce bonservis sorununu çözmeni bekliyoruz” diye karşılık verdikleri belirtildi. Öte yandan Sylva’nın sorununu birkaç gün içinde çözememesi halinde kendisinden tamamen vazgeçileceği dile getirildi

22 Temmuz Salı

Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 07-22-2008, 17:44   #2
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Standart 14 Bin yağmurluk Dağıtılacak
14 bin yağmurluk

Yönetim kurulu maraton tribün çatısını kaldırarak 1200 koltuk daha kazanmayı hedefliyor.

Trabzonspor yönetimi maraton tribünde bulunan çatıyı kaldırıyor. maraton tribün çatısını ayakta tutan direklerin seyircilerin maç izlemesine engel olması üzerine gelen şikayetler nedeniyle yönetim çatıyı kaldırma kararı aldı. Çatının kaldırılması halinde maraton tribün direklerin kapladığı alanda 1200 seyirci kapasiteli yer daha açılacak. Bordo mavili ekibin yönetimi çatıyı kaldırarak tribünde oluşacak 1200 seyirci kapasiteli yeri de kombine bilet olarak satışa sunacak.

Maraton tribün çatısının kaldırılmasıyla birlikte yağmurlu günde bordo mavili yönetim taraftarı da düşündü. Bordo mavili yönetim bu tribünden kombine bilet alanların yağmurdan etkilenmemesi için toplum 14 bin adet yağmurluk yaptırdı. Maçların başlaması ile birlikte yağmur yağan bir günde oynanacak maçta yönetim kombine bilet sahiplerine yağmurdan korunmaları için ücretsiz olarak birer adet yağmurluk hediye edecek.

spor61
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)