08-15-2007, 23:14 | #1 |
çocuklar ve sorular.cevap verin bakayım..
anne bu ne ?
- buzdolabı yavrum . - neden ? anne balıklar su içer mi ? -enişte bu ne? -çakmak (1 dakka sonra) -enişte bu ne? -çakmak ... -enişte bu ne? -çakmak bahadır ... -enişte bu ne? -gazoz kapağı -olur mu o çakmak! ... balıklar terler mi ? anne ben kurt olsam ablam da ormanda kuzu olsa o zaman benden korkar mı? ... -oğlum çık yukarı babaannenden biraz yeni bahar iste.. (kardeş küçüktür daha 4 yaş civarı, merdivenlerin yarısında döner ve..) -anne yeni bahar yoksa eski bahar istiyim mi? -(anne gülümser) oğlum eski bahar diye birşey yok sadece yeni bahar vardır -niye ama anne, yeni bahar varsa eski bahar da vardır hem olmasaydı niye yeni bahar desinler ki? -öyle demişler işte olm, o bir baharat -nasıl yani? şimdi gerçekten eski bahar yok mu? niye yok? bidibdi -(anne delirme noktasına varmak üzereyken) muglakkkk çık yukarı babaannenden yeni bahar al da gel hemen! ciyakkkk pirincin üzerinde neden çizgi var? .... -kedi mamasi yesem kedi olur muyum anne? -olmazsin kizim -peki kedi benim yemegimi yerse insan olur mu anne? anne, devlet ne zaman bana da imza vericek? ne zaman benim de imzam olucak? -baba, yeni aldigin ayakkabilarim ne renk? -kahverengi yavrum. -peki baba, kahve ne renk? -....?! -bunu kırıyım mı? -hayır. -bunu kırıyım mı? -hayır. -bunu kırıyım mı? -hayır. ....... -bunu kırıyım mı? -kır Allah'ın cezası kır. -neden? -teyze bu ne? -uçak -o uçak değil bi kere, helikopter! -............... -anne ben babamı mı daha çok seviyorum seni mi ? .... *anneee, bu kedinin kuyrugu niye uzamiyo? -ne?! * cekiyorum ama niye uzamiyo? -baba -efendim kızım (geliyor du bakalım) -akşam olunca biz uyuyoruz ya -eee? -sabah kalkacağımızı nerden biliyouz? -!!? -anne ne zaman olacak bu yemek -ha deyince olmuyo -o zaman ne deyince oluyosa onude ki olsun -topekli tacimi gordun mu? -cık. kayip mi ettin? -yook topekli, gordun mu? -ha evet guzelmis. -gordun mu?
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
|
|