![]() |
#31 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
![]() :-\ :-\ :-\ :-\
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
![]() Alıntı:
Neyse konuyu şerefsizlere tekrar getireyim. 17 ağustos depreminden sonra arap itlerinin her cami önünde dağıttıkları kağıtları asla unutmam. Dağıttıkları kağıtta ''Allah Türkiye'yi vurdu'' ve ''Eğlencenin Sonu'' yazılı 5-6 sayfa. içinde Türkiye'de eğlence merkezlerinin resimleri, içki resimleri vardı. Tabi yıkıldıktan sonraki resimlerde koymuşlardı. Kanlar içinde yatan bir kişinin resminde ''eğlencenin sonu'' yazısı sadece bu itlerde olur. Türkiye'nin müslüman olmadığı ve daha birçok saçma iftiralar. > ![]() Ama şimdi ben fransaya gidiyorum modası geçti. Ben Türkiye'ye gidiyorum modası var. ;) Türkiye'den hediye getirmek modadır. Arap sosyetesi için Türkiye'den gelen hediyeler artık çok çok önemlidir. Bu moda devam etse bile bunlardan müttefik olmaz adam olmaz. it itliğine devam eder... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
![]() bilmyrm bu devirde tek bildiğim babana bile güvenme.....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
![]() kesinlikle hayııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrr
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
![]() Tarih tekerrürden ibarettir. Geçmişte yapılanların gelecekte de yapılmayacağını söylemek buna inanmak fazla iyi niyet olur. Bizi onlara bağlayan tek şey şu an dinimizdir.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
![]() Değildir..Geçmişteki olaylar hiçte güzel değil..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
![]() geçiniz Amerikan uşağı oldukları surece araplardan bi sap olmaz....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
![]() Liderlerinin birkaç istisnası hariç tamamı abd'nin kuklası..Eğer halkına hizmet eden bir lider çıkar toparlarsa belki o zaman daha geniş işbirliği yapabiliriz.
Suriye buna örnek mesela.Beşar Esat babasının yaptığı hataları yapmadı.ve şu anda Türkiye'nin Suriye ile arası gayet iyi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
![]() orası öyle Eskiler amerikancı idi şimdikilerde Ruslaşıyor al birini vur ötekine yanılıyormuyum...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|