07-25-2008, 12:28 | #1 |
Biz Aynı Adamla İki Kere İçmeyiz... bir kaç fıkra
bir Amerikalı, bir İngiliz ve bir Iraklı barda oturmuş içki içiyorlarmış. Amerikalı içkisini bitirince bardağı havaya fırlatmış, silahını çıkarıp bardağa ateş edip parçalamış:
Bizde bardaklar o kadar ucuzdur ki biz Amerika'da ayni bardakla iki kere içki içmeyiz" demiş. İngiliz de bunun üzerine içkisini bitirip bardağı havaya fırlatmış ve ateş ederek bardağı parçalamış: "bizim İngiliz kumsallarında bardak yapacak cam için okadar çok kumsal vardır ki, ayni bardakla iki kere içki içmeyiz" demiş. Bunun üzerine Iraklı da buz gibi soğukkanlı bir şekilde içkisini bitirmiş, bardağı havaya fırlatmış, silahını çekip Amerikalı ve İngiliz'i vurup öldürmüş: Bağdat'ta bu İngiliz ve Amerikalılardan o kadar çok var ki, biz ayni adamlarla iki kere içki içmeyiz" demiş .... Hacı Hami Trabzonlu ve Rizeli yaşlılar her hafta sonu maç yaparlarmış. Her maçı Rizeli yaşlılar kazandığından, bu Trabzonlu yaşlılar çok üzülürlermiş. Mağlubiyetlerden sıkılan Trabzonlu yaşlılar biraraya gelmişler ve bu sıkıntıdan kurtulmak için çözüm üretmeye başlamışlar. Birisi 'Bakınız demiş, iyi futbol oynayan birileri lazım bize, gidelim Tirapzonspor'dan Hami'yi getirelüm, bir takma sakal yaparsak kimsecikler oni tanımaz 'demiş. Diğeri: Olmaz uşağim, tanırlarsa rezil oluruz demiş. İlki: Hayır demiş tanımazlar tanırlarsa da bu bizim Tirapzona yeni geldi, adı da Hacı Hami'dir derüz demiş. Peki öyleyse demişler ve yanlarına Hami'yi de alıp o hafta sonu Rize'ye maça gitmişler. Akşam Trabzona döndüklerinde karşılayanlar hemen sormuşlar: - Ula uşağum maçinuz ne oldi? - Sormayin 2-1 yenildük. - Golinuzu kim attu? - Hacı Hami attı. - E onlarin gollerinü kim attu. - Hacı Del Piero ve Hacı Roberto Carlos attu. .... Amerika'da adamın biri işine giderken birden anormal bir trafiğin içine düşer, ama trafik bir santim bile kıpırdamamaktadır. Bir süre sonra aracının yan camına birisinin tıkladığını farkeder ve camı açar. - Ne var acaba? - Teröristler Bush'u yakaladılar. Eğer 1 milyar dolar verilmezse, üstüne benzin döküp yakacaklarmış. - Haa şimdi anladım bu trafiği... - Ya işte onun için, herkesten biraz yardım topluyoruz. - İnsanlar ne kadar veriyor ortalama olarak? - Valla yaklaşık 5'er litre .... selam ve dua ile
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|