![]() |
#111 | ||
![]() Alıntı:
Sevgilerimle ... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |||
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#113 | ||||
![]() Alıntı:
Hangi zaman, dili geçmiş olanmı? |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |||||
![]() Alıntı:
Şuan cahilin kim olduğu gelecek zamanda belli olacak ancak sen okurken şimdiki mi olur ? geçmiş mi olur? bilinmez ... |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#115 | ||||||
![]() Alıntı:
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
![]() Senin için ne geçmiş olabilir ne de şimdiki ... Sen bu zihniyetle ilelebet cahil kalırsın. Aramızdaki fark ne biliyormusun ? Ben bildiklerimin değil, bilmediklerimin farkındayım. Bu fark cehalet adına zirve değil mi ?
Sana iyi bir tatil veriyorum. Yeter sana tahammül ettiğim. Ama adalet bunu gerektirdi. ;) Kimse AK PARTİ forumda ötekileştirme yapamaz. Çok değer verdiğim dostlarıma açıktan ve özelden hakaret edemez. Sonrada burada bana ahlak dersi veremez. Ben sabrımla ve kişiliğimle buradayım. Bana atılan mesajlarda senin kişiliğini yansıtıyor. Umarım tatil faydalı olur. Saygılarımla ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
![]() ben bir laf demistim bazi isi bilmeyen sazanlar atlamisti!.. o lafimi hakan süküre hitaben bir kez daha söylüyorum
"cahille tartisan her zaman haksiz cikar!".. bazi kendini bilmezlerde lafimi baska yere cekmesin ;) |
|
![]() |
![]() |
#118 | |||
![]() Alıntı:
kim kansız dedi :o |
||||
![]() |
![]() |
#119 | ||||
![]() Alıntı:
evet bende onu merak ediyorum.. kim bu forumda erbakan hocaya kansiz dedi, linkiyle beraber yayinlasin yayinlayamazsa sereften yoksun,haysiyetten yoksun, yalanci, iftiraci biridir hakan sükür denilen bu kisilik!.. buyursun kanitlasin, kanitlarsa o lafi söyleyene diyecegimizi deriz, evet buyur bekliyoruz! |
|||||
![]() |
![]() |
#120 |
![]() sp ile ak partiyi karşı karşıya getiren konularda neden hep sert tartışmalar oluyor anlamıyorum.
üzülüyorum da ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 7 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 7 Misafir) | |
|
|