07-28-2008, 10:06 | #1 |
Don't Panic This is Arabic Technology... bir kaç fıkra
....
Amerikan bilim adamları ve pentegon yetkilileri geliştirdikleri yani uçağın denenmesi için arabistana getirirler.Bir arap pilot gelir uçağı havalandırır.Uçak gayet düzgün bir şekilde uçarken birden uçağın dört motorundan birisi patlar.Arap pilot ne olduğunu tam kavrayamamışken uçağın göstergesinde bir yazı belirir "Don't panic.This is american technology." Uçak kalan üç motoruyla uçmaya devam eder.Aradan 5 dakika daha geçer ve bir motor daha patlar.Göstergede yine aynı yazı "Don't panic.This is american technology." .Fakat bir müddet sonra kalan 2 motorda aynı anda patlayınca pily endişelenir fakat göstergede yine aynı yazı. "Don't panic.This is american technology". Uçak kendiliğinden aşağı sağasalim iner. Bunu gören arabistanlı bilim adamları bu teknolojinin altında kalmadıklarını göstermek için aynı uçağı yaparak denenmesi için amerikaya gönderirler.Amerikan pily uçağa biner ve ; 1. motor patlar göstergede bir yazı ; "don't panic this is arabic technology" 2.Motor patlar göstergede aynı yazı; "don't panic this is arabic technology" 3. Kalan 2 motor da aynıanda patlayınca göstergedeki yazı değişir; DON'T PANİC THİS İS ARABİC TECHNOLOGY. REPEAT PLEASE AFTER ME : EŞHEDÜENLAİLAHE İLLALLAH...... .... Bill Gates günü gelmiş ölmüş ahirete göç etmiş hesap günü gelince Allah demiş "sen kesin cehennemliksin ama dünyada windowsu yaptın hayırlı işlere vesile oldun unun için sana 2 seçenek sunuyorum cennet yada cehennem" Bill Gates te "peki " demiş ve başlamışlar merhumu gezdirmeye İlk önce cennete gitmişler hertarafta baldan cennet şerbretinden nehirler huriler heşey mükemmel Sonra cehenneme götürmüşler Bill Gate bide ne görsün bi kumsal herkes güneşleniyo güzel güzel kızlar bedava yemek ler herşey mükemmel Bill Gates demiş " tamam en urda kalıyorum" gezdirenlerde "tamam yarın seni yerleştiricez " Yarın olmuş sormuşlar "eminmisin" Bill Gates te "eminim" demiş. atmışlar cehenneme ide ne görsün hertaraf ateş , zebaniler kazanlar zehirden yemekler Bill gates izirtaz etmiş demiş burası cehennem değil bana aşka gösterdiniz Bill gates e demişler "O EKRAN KORUCUYDU"
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|