![]() |
#61 |
![]() güncelleme
![]() |
|
![]() |
![]() |
#62 |
![]() Hatırladım, elimdekiler de, ellerim de Senin Elinde. Şimdi, dua sığıyor sadece avuçlarıma. Sadece yakarış yakışıyor yakama. Gözlerim müjdeni gözlüyor uzaktan. Gönlüm hiç bitmez tesellini özlüyor Rabbim Ve affet ki elimde duadan başkası yok, Affet ki, elimde duâdan başkası yok. |
|
![]() |
![]() |
#63 |
![]() Güncelleme...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
![]() Bende okuldaki bazı hocalarım için dua ediyorum.. Aslında müslümanlar ama aynı zamanda laik ve ulusalcı geçiniyorlar.. Hal böyle olunca sadece müslümanım demekle yetinip hiçbir eylem göstermiyorlar...
Ben de bu amerikalıların içinde bill gates ve russel crown nun müslüma olmasını çok isterim.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
![]() Güncelleme(!) : ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
![]() Alameti farika emeğinize ,Senai Demircininde yüreğine sağlık mükemmel bir paylaşım :-* Dualarımı tanısamda tanımasam da hep kalabalık tutmuşumdur bundan sonra İnşaAllah daha da özen göstereceğim...Allah razı olsun...+
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
![]() Güzel bir konu bende katılıyorum.
İslamın farkında olan ve uçurumun kenarında olup da kendine bir el uzanmasını bekleyen kişilere el uzatıp onları gerçeğin ta kendisi olan tarafa çekmek bu konularda elden geldikce teşebbüslerde bulunmak belkide insanoğlunun İslamiyet adına Dünyada yapabileceği en hayırlı iştir. Yanlız şöyle bir durumda olabilir. Her insanın gönlünde taht kurduğu kişiler vardır.Bu kişiler onun Müslüman olmasını en çok arzu ettiği kişiler olacağı gibi, bu kişiden kişiye değişmekte olup bu hidayete ermesi dilenen kişilerin bir başkalarının gözünde ise bırak hidayete ermesini, hata ve hatta gerektiğinde onun için Cehennemin bir köşesi bile temenni edilebilmektedir. İşte önemli olan burada büyük bir takva gösterip kendine bile çok kötü gelen birisi için bile hidayete ermesini dileyebilmektir ve gönlümüzde bundan yanadır. Bu şekilde düşünenlerin çoğalmasını diliyorum. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
![]() Çok güzel bir düşünce(+)...Ben de varım..Zaten bir kaç arkadaşım var dua ettiğim ama daha fazla kişi için dua edeceğim inşaAllah...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|