![]() |
#271 |
![]() Onlarla ilgili değil,onun için yazdım ..Profilime baktıklarında cezalı görünmüyorum.. :-\ Birkaçgündür böyle bir yazıyla karşılaşıyorumanlamadım bende
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#272 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#273 | ||
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
![]() nickini değiştirmeyi düşünüyor musun
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#275 | ||
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#276 | ||
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
![]() Neyse yinede teşekkür ettim..Benim net sahibi gibi değişik olunca bunları hazırlamış bana demekki
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
![]() inşallah teknolojinin düzelmesi temennisiyle :D 8)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#279 | |
![]() Alıntı:
Diğer bu sorunu yaşayacak olan arkadaşlarımıza yarar umarım.. Öneri 1: Masaüstü'ne koymak istediğiniz resmi önce paint ile açın ve .bmp formatında kaydedin. Daha sonra resmi "C:\Documents and Settings\Rıdvan\Local Settings\Application Data\Microsoft" klasörüne yollayın. "Rıdvan" yazan yerde sizin kullanıcı isminiz olucak. Resmi kullanarak kayıt defteri dosyalarını oluşturun. ![]() Resimdeki "Wallpaper1" isimli yerlere sizin resminizin ismi gelicekdir. Öneri 2: 1.Başlat > Çaşıltır'a gpedit.msc yazın 2.Sırasıyla Kullanıcı Yapılandırması > Yönetim Şablonları > Denetim Masası > Göster > Sağ taraftaki "Duvar Kağıdı Değiştirmeyi Engelle"ye çift tıklayıp "Yapılandırılmadı"yı seçin. |
||
![]() |
![]() |
#280 |
![]() Lutfen birisi yardim edebilirmi
![]() MSN HEP HATA VERIYOR, girmeye calisiyorum hemen hata seyi cikiyor PROXY SUNUCUSU ANAHTAR BAGLANTI NOKTALARI hata veriyor |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 5 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 5 Misafir) | |
|
|