AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



 
Stil
Seçenekler
 
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 07-30-2008, 15:40   #1
Kullanıcı Adı
taya
Standart Flaş! Anayasa Mahkemesi'nde sürpriz hareketlilik

Anayasa Mahkemesi, Ak Parti hakkında açılan kapatma davasına ilişkin açıklama yapılacağı haberleri hareketli dakikaların yaşanmasına neden oldu.

Anayasa Mahkemesi, Ak Parti'nin kapatılması istemiyle açılan davanın üçüncü gün görüşmelerinin öğleden sonraki oturumuna başladı.

Yüksek Mahkeme heyeti, saat 12.05'te verdiği öğle arasını bugün 14.30'a kadar uzattı. Heyet, öğleden sonraki oturuma saat 14.30'da girdi.

Bu arada, basın mensuplarının beklediği alanda kurulan kırmızı bant şeridin mahkeme görevlileri tarafından içeri alınması, mahkemenin giriş kapısının alt tarafında bekleyen basın mensupları arasında heyecan yarattı.

Bu gelişme üzerine mahkemenin bir açıklama yapacağı son dakika gelişmesi olarak verildi. Televizyonlar ve haber ajansları haberi tüm Türkiye'ye duyurdu.

Görevliler, herhangi bir açıklama olmadığını ve basın mensuplarının şu an için içeri alınmayacağını bildirdiler.

Ancak daha sonra gazetecilerin yanlışlıkla içeri alındığı anlaşıldı. Böylece Anayasa Mahkemesi'nde ve sonrasında tün Türkiye'de 15 dakikalık büyük bir heyecan yaşandı.

Anayasa Mahkemesi üyeleri kapatma davası ile ilgili toplantıya kaldıkları yerden devam ediyor.

Anayasa Mahkemesi heyeti tarafından iddianamenin bitirildiği detayları üzerinde görüşmelerin devam ettiği bildiriliyor.



30 Temmuz 2008, Çarşamba

Kaynak: Zaman ( http://www.zaman.com.tr/haber.do?hab...z-hareketlilik )

 

taya isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
 


Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi