08-03-2008, 22:07 | #1 |
Galatasaray'dan Haber 7'ye öfke
haber7.com adlı internet sitesi, Galatasaray'la ilgili bir haberin başına GS değil de 6S yazınca kızılca kıyametler koptu.
Haberin yayına verilmesinin hemen ardından Galatasaraylı taraftarlara ait forum sitelerinden tepkiler yükseldi. İşte gelen tepkilerden bazıları: Fatih Aybars Hakan: Şerefsizlik ötesi bir durum ilker kara: Terbiyesiz adamlar Burak Bestaş: Bu kadarda embesil olunmaz. Ferhat Yazgan: Ben şimdi baktım GS yazıyor. Hakan Yılmaz: Terbiyesiz adamlar. Abdullah Taşan: Tepkinizi koyun, tepkinizi maille dile getirin, daha pasif bir tepki ile bu siteye bir daha uğramayın. ilker kara: Ama benim hala kanıma dokunan tarafsız olduğunu iddia eden bir medya kuruluşunun şerefsizlik yapıp o manşeti atması. Halit Eren: Ezikliğin bu kadarı, Ne kadar içlerine oturmuş Galatasaray'ın son şampiyonluğu. Vah vah vah... Burak İ. Sözen: Galatasaray'a laf atacaklarına kendi takımlarına baksınlar. mustafa_burdur: Daha yeni üyeyim şimdi ağzımı açtıracak bu haber 7 sonra atılacam. http://www.internetspor.com/news_detail.php?id=78122
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 6 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 6 Misafir) | |
|
|