Alıntı:
Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
forumcu Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
bizim Atatürkle sorunumuz yok ki burada eger Atatürke hakaret görüyorsan gerekeni yap, mesela ben bu sahsiyet hakkinda bilgi ve belgeleri basbakanin avukatina ulastirdim eger gerekli görülürsen suc duyurusunda bulunacaktir 
|
Atatürk'e okları ceviren resimler yapmak bu resimleride cok guzel diye yorumlamak, sonra bunu CHP ye maletmeye calısmak cok yerinde size gore değil mi? Kemalizm'e hakaret dolu bir çok söz var bu forumda... insanı dışlarken bile Atatürk'ün askeri diye dışlıyorsunuz...
gereken yapılacaktır hiç şüphen olmasın, sabır acıdır meyvesi tatlıdır, ben o tatlıyı yerken acısınıda aradan çıkartırım kafanı yorma sen...
bu arada gerekli görmezse vaz mı gececeksin? sen karar veremiyor musun neyin ne olduğuna?
|
avukatin bilecegi is buyur gerekeni yap burada demogoji yapma.. eger bir suc unsuruna rastladiysan bos durma! chp yi elestirmekle, Atatürkü elestirmek esdegerdir ayrica elestirmeye kimse birsey demiyor ama sizler hazimsizlik icerisinde hakaret ediyorsunuz..
sizleride anliyorum kuyruk acisi sizlere bunu yaptiriyor ama sizde böyle bos bos konusacaginiza calisin, cabalayin en azindan partinizi alternatif yapin, koskoca Atatürkün partisinin düstügü hale bak, durumunuz icler acisi, baykal denilen sahsiyet partiyi dikensiz bahceye cevirdi, parti ici demokrasi yok, askerden, darbeden, yargidan medet uman devletci bir parti oldunuz 
|
burada yazacağın yazılarıda danışıyormusun avukatınıza :D yok pardon başbakanınızın avukatına... CHP yi eleştirmek Atatürk'ü eleştirmekle eşdeğerdir diyen kör cahille zaten işim olmaz... sen Atatürk'ü önce tanı sonra eleştirme haddini kendinde gör...