![]() |
#31 |
![]() birde şu var ki, bu olayın basını açıp okumaktan çok fazla bir farkı yok aslında ...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | ||
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
![]() okadar alıştımki bu bile bana normal geliyo :-\
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
![]() "Kendi kulağını çek, başkasıyla uğraşma, zaten vaktin kalmaz."(Bir abimizin imzasından).Bu sana hiç birşey kazandırmaz.
Onları sırf başlarına örtü aldılar diye yargılamak, namus timsali göstermek hiç kimsenin hakkı değil.Kimse kendi kafasından insanların sırtına yük vuramaz, ancak kendi sırtınıza bindirme hakkınız var o yükleri.Diğerlerini rahat bırakın, bu düzende onların hiç bir suçu yok.Polis olmak istemek suç olamaz.Ancak onu o düzende polis olmaya mecbur edenler suçludur. Kızları iradesiz birer varlık da saymıyorum, ama burada onları tartışma malzemesi yapmak bana hiç etik gelmedi, kim ne kazandı?Kaç kişi kınadı onları?Ellerine ne geçti? Hepimiz Allah'a hesap vereceğiz.O kızlar da verecek.Böyle bir hesapları varken neden bir de toplumun onları etiketlemesi üzerine, o etiket dışındaki hareketlerinin hesabını vermek zorundalarmış gibi davranıyorsunuz? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
![]() :o :o :o :o
![]() ![]() ![]() ![]() > ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
![]() Alıntı:
günahsız arkadaş çok üzülme..belki gldiği mevki de müslümanlara çok faydalı olur ne dersin..aklı başında ve başörtüsü takmış bir insan bunları senden daha iyi bilir,düşünür ama bunu tercih etmiş ne desen boş... |
||
![]() |
![]() |
#39 | ||
![]() Alıntı:
352 puan alacağımda ben önümde tek seçenek olan bilgisayar öğretmenliğini tercih edeceğim.OMU de taban puan bu. Bilgisayar mühendisliğinin puanı daha düşük olmasına rağmen meslek lisesi bilgisayar bölümü mezunu tercih edemiyor bilgisayar mühendisliğini. Bende bunlardan biri olduğum için bilgisayar programcılığı iki yıllık okuyorum ama polis olmayı düşünüyorum tekrar öss ye girip. Çünkü en avantajlısı ve garantilisi polis olmak! |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |||
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |