Başörtülü kızlar neden Polis olmak ister!!!
[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][/size]Ya tamam Bir müslüman dininden taviz vermemeli..Hele bir bayan örtüsünden ASLa..Ama Hocam şöyle bir mesele var. ülkemizde herzaman için bazı kesimlerde özellikle bizim tarafta (sağ) aynı düşünce hakim..Aman başını açmasın aman başını açacaksa okumasın..tamam bende istemiyorum bir bayanın açık okumasını..ama biz hep böyle sakınırsak biz hep açık okumayalım diye ülkeyi chp gençliği gibi insanların eline bırakırsak ne olur halimiz :'( şu an anayasa mahkemesindeki kadın üye bizim taraftan olsa kötü mü olurdu??..ülkenin en önemli avukatlarından olan kadın avukatlar, kadın doktorlar, kadın hakimler neden bizim tarafta olmasın..Yada başörtülü gençkızlarımızın başından örtüyü çeken kadın polisler bizden olsa böyle mi olurdu?? ben kesinlikle açmayı savunmuyorum..ama mantıklı düşününce bu sonuçlar çıkıyor..Biz herşeyden elimizi eteğimizi çekersek aman şunu yapmayalım bunu yapmayalım dersek ülke kimlere kalıcak arkadaşlar..Eğer derdimiz gerçekten ülkemiz için bişeyler yapabilmekse, yada gerçekten samimiysek Rabbimiz bizi affedicektir..Belki samimiyetimizden dolayı mükafatlandırır bizi Rabbimiz...Bazı şeylerin bilincinde olmak çok önemli...Ülkemizi kaptırmayalım arkadaşlar..Lütfen bir kes daha düşünün bu konuyu...[/size][/size][/size][/size]
|