08-13-2008, 19:30 | #1 |
Mirza'dan Sena'ya Mektup..
Mirza'dan Sena'ya mektup.. Olmazlara düştü aklım Sena! Olur olmaz düşleyişlere Gülüşlere ağlayışlara Gelişlerden sonra gidişlere Bir med cezir ki Sena bu, Akıllara ziyan Bu yazdıklarım sena değil Sena! Sitemim sana değil Sena! Salınarak reftare gezinirken Sena! Gençliğimin yamaçlarında Hatırla Sena! Bazen kaybederdim bilerek bir şeylerimi Sonra bulurdum bilmezden gelerek kaybettiklerimi Bazen coşkun derelerime gem vururdum akmasınlar diye Bazen de yularından tuttuğum gibi düşerdim seyrine Olur olmaz düşleyişler diyordum ya Sena! Bunlar düşlenmişin işlenmişiydi Hayat mı ihtimal böyle bir şeydi Bu yazdıklarım sena değil Sena! Beni biraz olsun anla Sena! Yumdum gözlerimi Sena! Mestane yıllara ta yılara doğru Mazi derelerinden istimdat eyledim Yunsun diye el'an'da bizi Handane gülücüklere boğsun bizliğimizi Ve unuttursun Sena! Kimsesizliğimizi Ah içimin yanan kandili Sana yanmak düşer Bana yunmak Ruzigar dokunuşlarla yan Nazenin titreyişlerle yan Yanmadan olmak mı var Olmadan ermek mi Sena! Bu yazdıklarım sena değil Sena Beni biraz olsun anla Sena Yazılası birkaç satır olunca yazılırmış Sena! Kalbe nasıl geldiyse öylece dokunulmazmış Ben dokunmadım öylece yazdım sana Titrek bir mum alevinde Kıvrandım durdum Bir sağa tosladım bir sola Sena! Sana yazmak,Sena yazmak Sena dizmek sana Sena! Titrek bir mum alevinde Halelenmek Lerzeye gelmek Sena! Olur olmaz dedim ya İşte öyle.. Bu yazdıklarım sena değil Sena! Beni biraz olsun anla Sena! Yaşar Mirza
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|