AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 08-14-2008, 21:50   #11
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Standart Bush'a övgü, Ahmedinejad'a sövgü
Alıntı:
ebulfeyz elcibey Nickli Üyeden Alıntı
e-5'in büyük bölümü, atatürk havalimanı giriş çıkış yolları, zincirlikuyu, barbaros bulvarı ve istanbulun bilimum önemli kritik noktaları trafiğe kapatıldı. İşçi bayramında bu yolların hangisi trafiğe kapatılmış? Kaldı ki yolların kapatılacağı günler öncesinden haber veriliyor. Yoğunluk büyük ölçüde azaltılıyor.
Havaalanı Yolu hangi mantıkla trafiğe kapatılır? Yolda kalan ambulanslar?..

Cumhuriyet Mitinglernin hepsi Pazar günü yapıldı.2-3 cadde (Ana yol değil cadde) dışında yol kapatılmadı.Dolayısıyla hiçbir sıkıntı yaşanmadı yollarda.

Arkadaş 1 mayısta kapanmayan yol kalmamıştı,kapanmayan yollarda ise trafik eziyetini herkes çok iyi biliyor.çamhuriyet mitinglerinde de kapanan yollar yanı sıra bir çok anayollar tıkanmıştı.Haa kapatılmış haa trafik tıkanmış ne fark eder ? Savunman çok komik :-*
Kaldı ki dünyanın en önde gelen 3. ismi ülkemize gelmiş,bu kadar güvenlik önlemi alınması gayet doğal.

Emniyet şeridini angutlar kapatmadığı sürece ambulanslar gerektiği yere ulaşabilir,canınıs sıkma ;)
Ne garip biz çamhuriyet mitinglerinde çok sıkıntı çektik gerek istanbulda gerek ankarada ;)

Yol durumunu dile getircek değilim.
Yolların kapanması gayet doğal,düşün bakalım Atatürk yaşıyor ve bir ülkeye gitti,güvenliği için yolların kapatılmasını mı istersin yoksa riske girip yolların açık olmasını mı istersin ;)
Atar tutar olun.
Alt 08-14-2008, 21:59   #12
Kullanıcı Adı
ebulfeyz elcibey
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
e-5'in büyük bölümü, atatürk havalimanı giriş çıkış yolları, zincirlikuyu, barbaros bulvarı ve istanbulun bilimum önemli kritik noktaları trafiğe kapatıldı. İşçi bayramında bu yolların hangisi trafiğe kapatılmış? Kaldı ki yolların kapatılacağı günler öncesinden haber veriliyor. Yoğunluk büyük ölçüde azaltılıyor.
Havaalanı Yolu hangi mantıkla trafiğe kapatılır? Yolda kalan ambulanslar?..

Cumhuriyet Mitinglernin hepsi Pazar günü yapıldı.2-3 cadde (Ana yol değil cadde) dışında yol kapatılmadı.Dolayısıyla hiçbir sıkıntı yaşanmadı yollarda.

Arkadaş 1 mayısta kapanmayan yol kalmamıştı,kapanmayan yollarda ise trafik eziyetini herkes çok iyi biliyor.çamhuriyet mitinglerinde de kapanan yollar yanı sıra bir çok anayollar tıkanmıştı.Haa kapatılmış haa trafik tıkanmış ne fark eder ? Savunman çok komik :-*
Kaldı ki dünyanın en önde gelen 3. ismi ülkemize gelmiş,bu kadar güvenlik önlemi alınması gayet doğal.

Emniyet şeridini angutlar kapatmadığı sürece ambulanslar gerektiği yere ulaşabilir,canınıs sıkma ;)
Ne garip biz çamhuriyet mitinglerinde çok sıkıntı çektik gerek istanbulda gerek ankarada ;)

Yol durumunu dile getircek değilim.
Yolların kapanması gayet doğal,düşün bakalım Atatürk yaşıyor ve bir ülkeye gitti,güvenliği için yolların kapatılmasını mı istersin yoksa riske girip yolların açık olmasını mı istersin ;)
Atar tutar olun.
Haa kapatılmış haa trafik tıkanmış ne fark eder

nasıl ne farkeder yahu?
Trafik olmasa bu insanlar niye şikayet etsin,eziyet çeksin? nasıl bir mantıkla bana cevap yazıyorsun anlayamıyorum. Trafik olmazsa sorun da olmaz. Bu kadar basit.aynı Cumhuriyet mitinglerinde olduğu gibi.. Ankara,İstanbul,Çanakkale,Manisa gibi büyük mitinglerin hiçbirinde sıkıntı olmadı.Sen başka gösteriyle karıştırıyorsun sanırım. her cumartesi yapılan türban a özgürlük mitingi olabilir mesela..

hiçbir mitingde,gösteride 12 şeritli yol kapatılmadı şu ana kusura bakma.Nato toplantısı olsa anca bu kadar güvenlik önlemi olurdu heralde..

şu mollayı göklere çıkarmaktan kendi kendine çelişiyorsun. az önce yüzyılın en iyi lideriydi şimdi, dünyanın önde gelen 3. ismi oldu..
ebulfeyz elcibey isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-14-2008, 22:12   #13
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Arkadaş bir kan bin kendini bilmez kişi yüzünden yapılan mitingler yüzünden (çamhuriyet mitingi-başörtüsüne karşı yapılan mitingler-1 mayıs vs.) yollar durma noktasına geldi bu bir gerçek.Ne kadar yorum yaparsan yap bu gerçeği değiştiremezsin.
Sana bu mitingler hoş görüntüğü için sorun yok tabi,bu mitingleri gerçekleştiren sivil toplum derneklerinden bir tanesinin liderinin yapmış olduğu kampanyada pkk lideri aponun yakınlarına burs erdiği ortaya çıktı.Abd karşıtlılığı slogan adan bu kadın torunu olcağı için abd'ye gitti ve abd vatandaşı olmak için başvuruda bulundu.Çağlayanda kürsüye çıkan tombilik sözde anadolu kadını başörtüsünü çıkarıp sallamıştı,bu kadının hırsız olduğu ortaya çıktı.Tuncay özkan gerçeğini unutmamak lazım,tabi bu mitinglere katıldıktan sonra chpye sövenleride.Her neyse,istediğin kadar 'sorun yoktu' diyebilirsin,dediğim gibi ne kadar yazarsan yaz gerçekleri değiştiremezsin,acı gerçekle karşılaşmanız ileği ile (az önce yazdıklarım).Tabi daha neler neler var ama malesef yazmak için fırsatım yok.

Ayrıca,12 şeritli yol diyorsun.Pardon ama sanırım almanyanın otobanıyla karıştırdın Türkiyeyi.Biraz alçaktan uçalım,gaza gelmeyelim başkaları yüzünden.

Ayrıca,çocuk olduğun kanısına vardım.'yüzyılın önderi' derken bana göre öyle olduğunu dile getirdim.
Dünyanın 3. lideri derken ise herkesiçin öyle olduğunu dile getirdim.
1-bush
2-putin
3- Ahmedinejad

Ben gelene kadar incir çekirdeği hacmini dolduracak bir şeyler yazarsan sevinirim.
Alt 08-14-2008, 22:27   #14
Kullanıcı Adı
ebulfeyz elcibey
Trafik sıkıntısıyla, mitingi yapan liderlerin geçmişinin ne alakası var? Kaldıki chpli falan değilim.Bunları neden bana söylüyorsun?

Alıntı:
Abd karşıtlılığı slogan adan bu kadın torunu olcağı için abd'ye gitti ve abd vatandaşı olmak için başvuruda bulundu
Fethullah Gülen Hoca Efendi İran'da kalıyordu di mi? ya da Arabistan'da?

Alıntı:
Ayrıca,12 şeritli yol diyorsun.Pardon ama sanırım almanyanın otobanıyla karıştırdın Türkiyeyi.Biraz alçaktan uçalım,gaza gelmeyelim başkaları yüzünden.
E-5'te otobüsler ve yan yol için ayrılan 2 şeritli yol + arabaların kullandığı 3 şeritli yol + tek şeritli metobüs yolu=6 x 2= 12. tamam?
İstanbul'u bilmeyenlerle İstanbul'un trafiğini tartışıyoruz.Hey Allah'ım..
Alt 08-14-2008, 23:08   #15
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
chp'li değilsin,işçi değilsin,şu değilsin bu eğilsin,sana bir sıfat yakıştırmak lazım.
Liboş musun yoksa ? :-X

İnsanların saygı duyduğu,sevdiği bir insana saygılı olmanı tavsiye ederim.Bir başkasını sevmeyen kendinide sevmez,tanımadığı bir insan 'fetoş' diyerek alay ettiğini sanan çevresindeki insanlara aynı muamaleyi yapmaktan çekinmez.Senin sevdiğin lidere 'atoşş' dendiğini var sayalım,hoşuna gider mi ? Sevsen de sevmesende tüm dünyanın saygı duyduğu Hoca Efendiye saygı duymak zorundasın.Kaldı ki sen ona 'fetoş' diyerek onun ne ayağına çembe takmaktasın nede sevenlerinin davalarına olan bağlılığına engel koymaktasın.'Fetoş' diyerek sen sadece kendini küçümsemektesin.

Kaldı ki ben Fethullah Gülen Hoca Efendi'nin hiç bir kitabını okumuş birisi değilim,şiirlerinden bihaberim,ama camii'de görev aldığından dolayı ve belli bir kesimin onun yolundan gittiğinden dolayı saygı duymaktayım.Ayrıca saygımın diğer sebebi de gerek siteden olsun gerek çevremdeki insanlar olsun Fethullah Gülen Hoca Efendi'yi sevip saymalarıdır,bu bana göre saygı duymam için yeterlidir.

Saygılı olmanı tavsiye ederim,saygı duyana karşı hürmet ederiz her zaman.Saygıdan bihaber olanlara gerekli muamaleyi yaparız.

12 şeritli yol gördüğün an fotoğrafını çekip paylaş ;)
Alt 08-15-2008, 01:54   #16
Kullanıcı Adı
muhafazakargenc
Alıntı:
Ümmü_seleme Nickli Üyeden Alıntı
ben bu adama hayranım...
Bende hayranıyım. Amerika karşıtı herkes benim sevdalımdır. Yaşasın Rusya Yaşasın Amerika karşıtı olan herkes Yaşasın Özgür Bağımsız Abhazya.
Alt 08-15-2008, 02:21   #17
Kullanıcı Adı
ebulfeyz elcibey
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı
chp'li değilsin,işçi değilsin,şu değilsin bu eğilsin,sana bir sıfat yakıştırmak lazım.
Liboş musun yoksa ? :-X

İnsanların saygı duyduğu,sevdiği bir insana saygılı olmanı tavsiye ederim.Bir başkasını sevmeyen kendinide sevmez,tanımadığı bir insan 'fetoş' diyerek alay ettiğini sanan çevresindeki insanlara aynı muamaleyi yapmaktan çekinmez.Senin sevdiğin lidere 'atoşş' dendiğini var sayalım,hoşuna gider mi ? Sevsen de sevmesende tüm dünyanın saygı duyduğu Hoca Efendiye saygı duymak zorundasın.Kaldı ki sen ona 'fetoş' diyerek onun ne ayağına çembe takmaktasın nede sevenlerinin davalarına olan bağlılığına engel koymaktasın.'Fetoş' diyerek sen sadece kendini küçümsemektesin.

Kaldı ki ben Fethullah Gülen Hoca Efendi'nin hiç bir kitabını okumuş birisi değilim,şiirlerinden bihaberim,ama camii'de görev aldığından dolayı ve belli bir kesimin onun yolundan gittiğinden dolayı saygı duymaktayım.Ayrıca saygımın diğer sebebi de gerek siteden olsun gerek çevremdeki insanlar olsun Fethullah Gülen Hoca Efendi'yi sevip saymalarıdır,bu bana göre saygı duymam için yeterlidir.

Saygılı olmanı tavsiye ederim,saygı duyana karşı hürmet ederiz her zaman.Saygıdan bihaber olanlara gerekli muamaleyi yaparız.

12 şeritli yol gördüğün an fotoğrafını çekip paylaş ;)
Çok merak ediyorsun madem..Atsızcıyım. Türkiye'de ırkçı bir parti olmadığından, laikliğin tek savunucusu chp'ye veriyorum oyu.

Ayrıca konunun dışına çıkma.. neden iran'da,arabistan'da değil de abd'de kalıyor onu söyle.
Fetullah gülen'i açıklamanı gerektirecek bir şey yazmadım. Türkiye Cumhuriyetinin kurucusuna hiç kimse attoş diyemez.Beğenmeyen defolup gider.

Buyur 12 şeritli yol.

kapatılan yollara,insanların çektiği çileye buradan bakabilirsin.
http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?t=64624

Alt 08-15-2008, 03:02   #18
Kullanıcı Adı
ebulfeyz elcibey
Alıntı:

Çok merak ediyorsun madem..Atsızcıyım. Türkiye'de ırkçı bir parti olmadığından, laikliğin tek savunucusu chp'ye veriyorum oyu.

Herkesin anlayabileceği şekliyle Türkçü'lük yani.
Alt 08-15-2008, 11:42   #19
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Faşistlik yani ;)

Laikliğin,yani günümüzde 'naniklik' olan laikliği savunan tek parti chp.Laiklik nedir ? Dur hemen söyleyim: İlahi dinlerin ilgasıdır.
Bu tanım yeterince açıktır,başka tanıma gerek yoktur.Türkiye laik bir ülke değil,Türkiye laik gibi görünmeye çalışan geçinen holigan bir laikçi ülkedir.Ne insanların inancına saygısı vardır,ne başörtüsüne,ne namaza,ne ilahiye,yakında Kur'anda geçen isim koymayı dahi yasaklarlar.Google.com uzmanı yalçınkay ne diyor ''laikliği özgürlüklere kıkıydırtmayacağız''. ;)
ahmetius sezar nasıl başörtülü avına çıktığınıda biliyoruz cumhurbaşkanı sıfatını taşırken.Tabi bu kişileri yalakası deniz baykalın onlardan geri kalır yanı hiç yok.
Ve sen gelmişsin laikçilik tanıyorsun,hem de laikliğin tanımı gerektiği bir zamanda ?
İlginç

İnsanı saygıya davet etmek ne zamandan beri konu dışı olmuş ? Sen gelip saygısızlık yapacaksın,ben seni uyarıcam ve işine gelmicek ? Vah vah.Üsteki yazıyı bir kez daha okursan neden amerikada olduğunu açıklamış bulunmaktayım,beyin fırtınası yap bakalım biraz.
Ayrıca bu ülke Atatürk'ün değil.Bu ülke Türk insanının.Atatürk'ü seven de bu ülke de yaşamakta,sevmeyende.O zaman Atatürk'ü sevmeyen Atatürk'ü sevenlere 'hadi fransaya' demeleri gerek.Gerçi fransa dahi sizin gibi laikliği özgürlük dışında tutanları kabul etmez ;)

Aferin fotoğraf bulmuşsun büyük başarı,şimdi Ak Parti belediyesine bu yolları yaptığı için teşekkür borçlusun ;)
Alt 08-15-2008, 17:09   #20
Kullanıcı Adı
rikopasa
Alıntı:
Aferin fotoğraf bulmuşsun büyük başarı,şimdi Ak Parti belediyesine bu yolları yaptığı için teşekkür borçlusun Göz kırpan
İşiniz gücünüz laga luga yapmak , adama 12 şeritli yol diye sallama dedin fotoğrafını çek koyda bizde görelim dedin adamda çekti laaap diye koydu gözünün önüne sen hala ıvır kıvır yapıyorsun ... yakışmıyor sana ...

rikopasa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)