08-19-2008, 14:31 | #31 |
Farklı Bakışlarla Bir Kitap... Beraber Okuyalım mı?
Fatma kardeşim kitap seçimlerini ben size bırakmak isterim...seçimler yerinde..
Siz kitap önerilerinizi sunun biz arasından birine karar verelim.... Bana şimdilik ikinci kitap daha yakın geldi...tabi 3.yüde bekiliyoruz...diğer arkadaşlaında fikri önemli tabi...başka kitap önerisi olanlarında fikrini alalım ... Çalışmalarınızdan dolayı minnet olsun.. |
|
08-19-2008, 20:40 | #32 |
Üçüncü kitabımız
FATİH OKUMUŞ- CENNETİM OLUR MUSUN ? : Söz uçar, yazı kalır.. Son on yılda damla damla biriktirdiğim, kaptan kaba aktarıp dönderdiğim sözlerimin özlerini şimdi elinizde tuttuğunuz bu kaseye koyarak “ala istihyain” arz ediyorum efendim. Bu çalışmayı bir çiçek demeti gibi kabul edin. İçinde mümkün olduğunca, bahçemin rengi farklı, kokusu farklı çiçeklerinden numunelere yer vermeye çalıştım…Çiçeklerimi kokularına göre ayırıp düzenleyince altı bölümden oluştuklarını gördüm. Birincisine “münacat” adını verdim. Allah ve Resulü kokanlar burada toplandı. İkincisine “kalbiyyat” adını verdim. Yanık kokular burada toplandı. Üçüncüsüne “nefsiyyat” adını verdim. Bunlar, kokusunu hissedebilmek için hassas bir zevke sahip olmayı gerektirenlerdi. Dördüncüsüne “edebiyat” adını verdim. Bunlar çiçek gibi değil; sanki kitap gibi , kütüphane gibi kokanlardı.” Diyor Fatih OKUMUŞ Söz Başı’nda.. Beraber okumak isterseniz sizleri bekleriz... selamlar |
|
08-20-2008, 22:17 | #33 | |
Alıntı:
|
||
08-21-2008, 15:29 | #34 |
İkinci yada üçüncü kitap olabilir...
Hadi kararımızı verelim inşallah...başlaylım... Fatma hanım son söz sizde.. |
|
08-21-2008, 20:16 | #35 |
Okunması önerilen kitaplar:
1. Nurettin TOPÇU- VAR OLMAK 2. Sezai KARAKOÇ- DİRİLİŞ MUŞTUSU 3. Fatih OKUMUŞ - CENNETİM OLUR MUSUN? Kitaplarımızın kısa bir tanıtımını yapmaya çalıştık. Kitap seçimini bu hafta içinde (24 Ağustos'a kadar) belirlememiz gerekiyor arkadaşlar. Sevgili Gönülden ve eddie kardeşlerim tercihlerini belirttiler. Kitab tayini için diğer yol arkadaşlarımızın da tercihlerini öğrenmemiz daha hoş olacaktır.. Sonrasında en çok istenen kitabı okumaya başlarız biiznillah... Düşüncelerinizi bekliyoruz ... selamlar |
|
08-22-2008, 02:57 | #36 |
Bende eddie ve gönülden hanıma katılıyorum..Okumadım henüz ama okumak isterim..En kısa sürede temin etmeye çalışıcam inşAllah.. :-*
|
|
08-22-2008, 11:08 | #37 |
Bende 3.kitabı merak ettim :
|
|
08-22-2008, 20:19 | #38 |
Arkadaslarımız cogunlukla hangi kitabı isterlerse onu okuyabiliriz.
Yalnız tam olarak karar verdikten sonra temin edebilmemiz için bize müddet verebilir misiniz? |
|
08-22-2008, 21:21 | #39 |
Kitap seçimi ile ilgili düşüncelerinizi belirttiğiniz için teşekkür ederim hepinize.. Şu anda Sezai KARAKOÇ- Diriliş Muştusu ile yola çıkacağız gibi görünüyor. Yarında görüş belirtmeyen arkadaşlarımız tercihlerini yazarlarsa ilk kitabımızı ilan ederiz. Ama Pazar günü kitap ismini netleştireceğiz inşallah. Kitap temini ve okunması için iki hafta yeterli olur diye düşünüyorum. Eğer süre ile ilgili farklı görüşleriniz olursa belirtirseniz memnun olurum. Fazla zaman kaybetmemek için ilk kitabımızı okurken ikinci kitabı da belirlemeye gayret ederiz inşallah. Kitap seçimi için sizlerin isim belirtmesinin çok önemli olacağı kanaatindeyim.Bu konuyu inşallah ilk kitabımızı okurken tekrar gündeme getiririz. İlginiz için teşekkür ederim. Selamlar...
|
|
08-23-2008, 23:38 | #40 |
[b]Selamlar Kıymetli arkadaşlar,
Okuyacağımız ilk kitabımız SEZAİ KARAKOÇ-DİRİLİŞ MUŞTUSU olsun inşallah.. Vira bismillah diyerek yola çıkalım.. Rabbim yolumuzu açık etsin, okuduğumuzu görebilecek göz, gördüğümüzü idrak edecek akıl, idrakimizi amele dönüştürecek yürek nasip etsin.. Bu düşüncemizin amele dönüşmesine vesile olan "yoldaş"lara selam ve minnet olsun... Kitap temini ve okunması için iki hafta yeterli olur inşallah. Bu süre içinde okuduklarımızdan satırları ve bizde oluşturduğu mülahazaları da inşallah burada paylaşırız.. Şunu da hatırlatalım ki yeni kitapseverlere kapımız her daim açıktır... 1. gönülden 2. çilik 3. oturanboğa 4. HAYATIŞIĞI 5. eddie 6. dirilis.f 7. AY IŞIĞI 8. yalçın 9. siyah gül 07 10. duyguseli 11. |
|
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|