08-27-2008, 20:52 | #1 |
SeNi SeViYoRuMa VeRiLeN CeVaPLaR
1."Seni Seviyorum" : Hadi ya Çok ilginç. ee Sonra... 2."Seni Seviyorum" : Yeni Parola Bu mu, Ben Ne Diycem Peki? 3."Seni Seviyorum" : Güzel... Peki Başka Çeşidin Veya Şuben Var mı? 4."Seni Seviyorum" : Allah Razı Olsun. 5."Seni Seviyorum" : Olur, Sarayım mı Burda mı Seveceksin? 6."Seni Seviyorum" : iyide Bunun Sosyal Güvencesi, Sigortası Falan Var mı? 7."Seni Seviyorum" : Net mi? Brüt mü? 8."Seni Seviyorum" : Ömrünü, Enerjini Daha Faydalı işler için Harcasana Canım. 9."Seni Seviyorum" : Elinden Başka Bir Halt Gelmez ki Zaten 10."Seni Seviyorum" : Teoride mi? Pratikte mi? 11."Seni Seviyorum" : Havalardandır, Banada Oluyor Bazen. 12."Seni Seviyorum" : Neden? Bende Benim Bilmediğim Birşeyler mi Gördün? 13."Seni Seviyorum" : Çok Hoş... Peki Başka Ne Gibi Hünerlerin Var? 14."Seni Seviyorum" : Üzülme, Zamanla Geçer. 15."Seni Seviyorum" : Anlaşıldı. Tamam... 16."Seni Seviyorum" : Ne güzel seninle beraber beni seven iki kişi olduk böylece 17."Seni Seviyorum" : Beni bu işlere karıştırma ne olur 18."Seni Seviyorum" : Bende senin beni sevişini seviyorum 19."Seni Seviyorum" : Bende seni seviyorum. Ee şimdi ne olacak 20."Seni Seviyorum" : Hayır izin vermiyorum! Bugün beni seven yarın kediyi köpeği de sever. Olmaz, ben ciddi biriyim 21."Seni Seviyorum" : Teşekkür ederim... Bu benim için büyük bir şeref... Sevgine layık olmaya çalışacağım. Büyüklerimi sevip küçüklerimi koruyacağım. 22."Seni Seviyorum" : Gücün bana mı yetiyor? Akranlarını sevsene! 23."Seni Seviyorum" : Bu neye cevap olacak, neyi çözecek peki? 24."Seni Seviyorum" : Sen aşmışsın, ben artık ne desem boş... 25."Seni Seviyorum" : Seni sevmek demek, beni görmek demek değildir. > 26."Seni Seviyorum" : Bu fani vücudum elbet bir gün toprak olacaktır fakat sevgin ilelebet payidar kalacaktır. 27."Seni Seviyorum" : Her vakit ağaç dik Türkiye çöl olmasın, güler yüzün gül yanağın solmasın, ben öleyim sana bir şey olmasın. 28."Seni Seviyorum" : Utanmadan bir de bunu yüzüme karşı söylüyorsun ha... Yıkıl karşımdan. 29."Seni Seviyorum" : Tuh benden once davrandin. 30."Seni Seviyorum" : Baksen !! 31."Seni Seviyorum" : Ispat et
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|