![]() |
#11 |
![]() Benim dayım tarımla ve hayvancılık yapıyor.Adam çıldıryor halimiz kötü diyor hükümet biz akmıyor diyor ....
Nasıl olduda tarım en raht hali oluyor.Çifçinin bakan ekerin fındık fiyatını açıklarken televizyondan canlı izleyen halk nasıl küfür ettiği biz tv izledik sen izlemedin mi? zaten öyle haberlere bakmazsınız.Ak Parti tarımda hayvancılıkta sınıfta kaldı.Ak Parti bakanı ben bunu şöyle yapamadım zarar ettik dermi güldürmeyin insanı... |
|
![]() |
![]() |
#12 |
![]() herşeyi olduğu gibi bu konuda da destekçisiyim
|
|
![]() |
![]() |
#13 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#14 |
![]() selamünaleyküm arkadaslar ben bu hükümetin tarım politikasını begenmiyorum.Dun gördük tarıma verdikleri önemi bir kez daha.Fındık'a verdik fiyat ortada.
|
|
![]() |
![]() |
#15 |
![]() önecelikle her kes söylediği sözü dayanaklı söylerse savunan arkadaşların neyi savunduklarını bilerek savunması olursa daha yapıcı ve mantıklı bir sonuca varılır. .................................... ayrıca benim dayılarım amacalarım tarım ve hayvancılık yapıyor... şuan onlara mozat ve tarla metre karesine AB tarım fonu tarafından yardım yapılıyor he AB niye veriyor mecul ? ama halkı hep belli şeylere ( Buğdaya , arpaya ) yönlendiriliyor diğer tarım ürünleri ortadan kalkıyor doğunu altınını pancarı bitirdi Bu AB recetesi ve uygulaması tabi halk ne yapsın kazandığı 3-5 kuruş, bi 3-5 kuruşta fazla almak ister... çifçiyi bu 3-5 kuruşa muhataç bırakanlar utansın... |
|
![]() |
![]() |
#16 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#17 | ||
![]() Alıntı:
Çiftçisine göre değişir...Solcu bir çiftçiye sorarsan tarım hiç bu kadar kötü olmamıştır akpartiliye sorarsan durum gayet iyidir.... Kaldı ki kuraklığın sebebi de mi akparti bütün suyu tayip mi emiyor...Tarım tabiki iyi olmaz su yok su.. |
|||
![]() |
![]() |
#18 | |
![]() Alıntı:
Su sorununa gelince Fındık ülkede gani ancak verildiği fiyat ortada... Ülkede çifçinin ürettiği mamüle para vermiyorsun çifçi kan ağlıyacak sonra suyu bahane ediyorsun yapmayın ALLAH aşkına |
||
![]() |
![]() |
#19 | ||
![]() Alıntı:
Yazı alıntıdır ama bende yazsam aşağı yukarı aynı şeyleri yazacaktım...Diyeceğim o ki herşeyi hükümete maal etmemek lazım birazda bizim kafamızı kullanmamız lazım... |
|||
![]() |
![]() |
#20 |
![]() tarımla uğraşan başıkapalı kadınlara demediğini bırakmayan zihniyetin açtığı konulara bakarmısınız :D.Tarıma yapılmamayan destek kalmadı siz neden bahsediyorsunuz insaf doğrusu...Sayın başbakanımızın il il yaptığı mitingleri hazmedipte izleseniz herşeyi öğrenirdiniz neler yapılmş ama ne yazık ki o ufacık beyniniz bunu kabullenemiyor. ;)
sonra hiç bir bilgi olmadan o ufacık beyninizle insanları kandırmaya çalışıyorsunuz . |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|